Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook


HASZNÁLATI FELTÉTELEK

Kérjük, honlapunk használata előtt olvassa el figyelmesen a Célpont Ingatlaniroda köszöntő oldalát, az ingatlancelpont.hu -t. A honlap célja, hogy információval lássa el ügyfeleit a Célpont hálózat és a Célpont-hoz csatlakozott irodák eladó és kiadó lakó- illetve mezőgazdasági ingatlanok teljes kínálatának vonatkozásában, valamint számtalan ingatlanhoz kapcsolódó befektetés tekintetében, amiről úgy gondoljuk, érdekelheti Önt. A valamennyi látogató számára biztonságos, kellemes, felhasználóbarát környezet megteremtése érdekében alkottuk meg a "Használati feltételeket". Az ingatlancelpont.hu bármely részéhez történő csatlakozással Ön elfogadja a fent leírt kikötéseket és feltételeket. Amennyiben nem ért egyet a Használati feltételek valamely részével, kérjük, ne használja honlapunkat.


SZERZOI JOGRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

A honlapon szereplő anyagok, valamint az oldal felépítése és elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak, amelyet az Egyesült Államok-béli, illetve nemzetközi szerzői jogi törvények és nemzetközi egyezmények, rendelkezések biztosítanak. A honlapon található adatok, információk hozzáférhetők, letölthetők és kinyomtathatók, azonban kizárólag csak saját felhasználásra, és nem kereskedelmi célra, ugyanakkor a honlapról készült valamennyi nyomtatás, dokumentumrészlet kell, hogy tartalmazza a célpont szerzői jogi védelemre vonatkozó utalását. A honlapon található anyagokhoz kapcsolódó jog, jogosultság, érdekeltség nem száll át Önre annak eredményeként, hogy Ön hozzáfér ezekhez az anyagokhoz, letölti, esetleg kinyomtatja őket. Másként fogalmazva, minden esetben a célpont előzetes írásbeli hozzájárulására van szükség az információk és adatok sokszorosításához, megváltoztatásához, terjesztéséhez, származékos anyagok készítéséhez, különösen szövegek, szövegrészek és képanyagok részben vagy egészben való felhasználásához, másolásához, nyomtatásához, közzétételéhez, terjesztéséhez, más honlapon történő bármilyen jellegű felhasználásához. A már említett tiltás nyomatékosan tartalmazza, de nem korlátozott a felhasználók listájának és egyéb információknak a megszerzése a "screen scraping" vagy a "database scraping" technikával.

JOGI FELELOSSÉG KIZÁRÁSA

A honlapon minden információt "az adott állapotban", bárminemű garancia vállalása nélkül jelentetünk meg. a célpont ingatlaniroda nyomatékosan lemond mindenfajta szavatosság vállalásáról, akár kifejezett, akár burkolt, beleértve a korlátozás nélküli jogcímszavatosságot, a kötelességet, a forgalomképesség értelemszerű szavatosságát vagy a rendeltetésszerű használatra való alkalmasságot. a célpont ingatlaniroda nem garantálja az információk, szövegek, ábrák,linkek vagy egyéb adatok helyességét vagy teljességét, amelyeket ezek az anyagok tartalmaznak. a célpont ingatlaniroda honlapját bármikor minden értesítés nélkül módosíthatja. bár a célpont ingatlaniroda kellő gondot fordít arra, hogy a honlapon pontos információkat tegyen közzé, ezek az adatok időről időre elavul(hat)nak, részlegesen hiányossá, pontatlanná, helytelenné válhatnak. a célpont honlapon található információk technikai pontatlanságokat vagy tipográfiai hibákat tartalmazhatnak. a célpont fenntartja a jogot arra, hogy honlapját minden külön értesítés nélkül bármikor és bármilyen mértékben módosítsa, illetve frissítse.


FELELOSSÉG KORLÁTOZÁSA

A célpont ingatlaniroda semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, következményes, véletlenszerű, speciális vagy járulékos kárért, bevételkiesésből, adatvesztésből, saját vagy más részről történő használatból eredő kárért, amely a honlaphoz való hozzáféréssel következik be. még akkor sem, ha a célpont ingatlanirodának tudomása volt az ilyen jellegű károk előfordulásának lehetőségéről, ugyanis néhány igazságszolgáltatás megtiltja a felelősség kizárását vagy korlátozását következményekkel járó, vagy előre nem látott károk esetén. a fenti korlátozás önre nem érvényes.


FRISSÍTÉSEK

A Célpont Ingatlaniroda fenntartja a jogot arra, hogy bármikor változásokat eszközöljön a ingatlancelpont.hu web-oldalon és a Használati feltételekben, illetve, hogy a Használati feltételeket bármikor frissítse. Ezért javasoljuk, hogy időről időre látogasson vissza a honlapra és olvassa el a hatályos Használati feltételeket, ugyanis ez Önre nézve kötelező érvényű. A honlap használata automatikusan magával vonja azt a feltételezést, hogy Ön a változtatások után is elfogadja az éppen aktuális Használati feltételekben foglaltakat. Amennyiben valamely változ(tat)ás elfogadhatatlan az Ön számára, az egyetlen orvoslati lehetőség a honlap használatának felfüggesztése.

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: