Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Keresünk KIADÓ családi és sorházakat katonák részére...

/files//c-17-hatter_nelkul_180.jpg

Pápán szép állapotú 140-200 m2 körüli családi vagy sorházakat  keresünk hosszú távú, kedvező bérbeadás céljából NATO és BOEING katonák részére. Ha Ön eddíg csak gondolkodott a lehetőségen, akkor keressen fel bennünket teljeskörű tájékoztatásért! Szívesen adunk részletes felvilágosítást a bérbeadás kedvező lehetőségeiről. Forduljon hozzánk bizalommal!!!
Amennyiben Önnek kiadó ingatlana van, szeretnénk segítségére lenni abban, hogy minél előbb bérlőt találjon. Kérem keressen minket, és részletesen tájékoztatjuk Önt.


Keresünk KIADÓ lakásokat, házakat, üzlethelységeket, irodákat.../files//nagyitoshaz_150.jpg

Pápán társasházi lakásokat, házakat, üzlethelységeket, irodákat keresünk folyamatosan ügyfeleink részére.
A kiadni kívánt ingatlanokat lefényképezzük, megjelentetjük hírdetési felületeinken,
megfelelő bérlőt keresünk Önnek és ha igényt tart rá, díjmentesen megkötjük a bérleti szerződést. Amennyiben Önnek kiadó ingatlana van, szeretnénk segítségére lenni, hogy minél előbb hasznosítani tudja és bérlőt találjunk rá.


Keresünk ELADÓ lakásokat, házakat, telkeket, üzlethelységeket, irodákat,  ipari és mezőgazdasági ingatlanokat...

Amennyiben Ön eladó ingatlannal rendelkezik, vagy vásárolni szeretne, legyen szó lakásról, családi- vagy sorházról, telekről, hétvégi házról, üzlethelységről, kérem keressen fel minket a gyors és hatékony értékesítésért!
Azon dolgozunk, hogy Ön minél előbb értékesíteni tudja ingatlanát, vagy épp megtalálja az elképzelésének megfelelő otthonát. Ehhez széles kínálattal rendelkezünk, választékunk folyamatosan változik és bővül. Ön se maradjon ki a lehetőségek megismeréséből!


Ingatlan felajánlás.../files//hand__key_house_150.jpg

Ha eladó vagy kiadó ingatlanát szeretné ingyenesen és hatékonyan hírdetni honlapunkon és a helyi újságokban, kérjük hogy a felvételi adatlapot kitöltve legyen kedves részünkre visszajuttatni, vagy a jobb oldali oszlopban található "Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra" űrlapot kitölteni.>
A felajánlott ingatlanról fényképeket és lehetőleg alaprajzot (megfelelő a kézzel rajzolt is) mellékelni szíveskedjék, mivel a jól dokumentált hírdetésekre van igazán érdeklődés!
Az adatlapot és fényképeket e-mailhez csatolt fájlokként, vagy postai úton is küldheti, majd a beérkezést követően kapcsolatba lépünk Önnel!


Készpénzes ingatlan vásárlás.../files//cashpay150_fek.jpg

Befektető partnereink részére keresünk pápai  1,5 - 3 szobás egyedi elszámolású lakásokat (felújítandót is), 2. emeletig, AKÁR AZONNALI KÉSZPÉNZ FIZETÉSSEL!

 

Várjuk eladó / kiadó / cserélhető ingatlan ajánlásaikat
INGYENES hírdetéssel
,
teljeskörű, korrekt ügyintézéssel,
banki és ügyvédi háttérrel.

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: