Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Legfrissebb ajánlataink:

Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5533/001.jpg

Pápán újépítésű városrészben 894 m2-es építési telek eladó

Pápán újépítésű városrészben 894 m2-es építési telek eladó

Pápa újépítésű családi házas övezetében, már szinte teljesen beépült utcában eladó ez a 894 m2-es közműves telek, engedélyezett ikerház építési tervekkel eladó, mely más igény esetén az építési tervezet módosítható. A telek jelenlegi közmű ellátása: víz, csatorna a telken, a többi közmű rákötési lehetőség pedig közvetlenül a telek előtt.

A telek irányára: 13.800.000.-ft

+36709045517

Azonosító:CP5533
Helye:Pápa, Felsőváros
Cél:Eladó
Irányár:13,80 MFt / 44,52 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:894 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5531/1.jpg

Pápán a belvárosban magában szintes 75 m2-es lakás eladó

Pápán a belvárosban magában szintes 75 m2-es lakás eladó

Pápán belvárosközeli, frekventált helyen a 2000 –es években épült 6 lakásos társasházban vált eladóvá ez a duplakomfortos magában szintes 75 m2-es lakás. Az ingatlan helyiségelosztása: alsó szint: előtér, amerikai konyha nappali étkezővel, egy hálószoba, kádas fürdőszoba és egy különálló wc. A nappaliból egy kényelmesen közlekedhető fa lépcsőn juthatunk a tetőtéri hálórészbe, ahol egy kisebb nappaliból nyílik a két külön bejáratú szoba. Sajátossága hogy mindkét szobából közvetlen bejutással érünk a zuhanyzós fürdőszobába. A konyha teljesen beépített, gépesített, ami a lakás és a vételár tartozéka, ahogy lehetőség szerint a képeken látható teljes bútorzat is. A lakás az építés évére jellemző legkorszerűbb műszaki és kivitelezési elvárásokkal épült, de a mai szabványoknak is kiválóan megfelelnek. Melegvíz ellátását és a lakás melegét is a saját gáz cirkó kazánja szolgáltatja. Az ingatlan nagyon alacsony fenntarthatóságú, kényelmes, tágas terekkel rendelkezik. Az ingatlan mindkét szintje klimatizált.  A társasház saját, térkövezett udvarán gépkocsik számára parkolási lehetőség biztosított, minden lakáshoz tartozóan, illetve egy nagyobb közös tároló is a lakók használatában van.

Az eladó ingatlan közös költsége: 7.200.- ft

Ha egy kényelmes otthont keres, ahol nem szükséges a felújítás, viszonylag újépítésű ingatlanban gondolkodik, fontos lehet a zárt udvaros díjtalan parkolás, fiatalként még bútorozottság is előnyt jelenthet, akkor ezt az ingatlant meleg szívvel ajánlom.

Ha pedig befektetésben gondolkodva egy berendezett ingatlant vásárolna, ami tisztasági festés után azonnal kiadható, értékálló helyen, értékálló ingatlan, ez a lakás biztos felkelti a figyelmét.

Irányár: 44.800.000.-ft

+36 70 904 5517

Irodám teljes CSOK - Hitelügyintézést, Energetikai tanúsítvány készítését, jogi hátteret biztosít teljeskörű ügyintézéssel vevői eladói oldalon egyaránt.

Azonosító:CP5531
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Eladó
Irányár:44,80 MFt / 144,52 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:2000
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5530/1.jpg

Pápán Erzsébetvárosban Újépítésű kétlakásos társasház eladó

Pápán Erzsébetvárosban Újépítésű kétlakásos társasház eladó

Pápa Erzsébetváros részén, csendes zsákutca végén, természetközeli 660 m2 telken épül két nagy alapterülettel rendelkező, magában szintes lakás. A családi ház külsővel rendelkező épület jelenleg nagyjából 30 %-os készültségbe van, a folyamatos munkálatokkal pedig nő a készültségi fokozata is. A látványtervek és a műszaki leírás a hirdetésben és az irodában megtekinthetők. A legmodernebb technológiával, műszaki tartalommal folyik az építkezés. A lakások teljesen elkülönülnek egymástól, mindegyik magában szintes.

Alsó szinten közösségi terek, a felső szinten lakóterek kialakításával.

Az ingatlanok hasznos alapterületei és helyiségelosztása:

1. lakás: Fsz: előtér, gardrób, mosókonyha, amerikai konyha étkezővel, nappalival.

Emelet: közlekedő, gardróbszoba, 3 teljesértékű szoba, fürdőszoba.

Hasznos alapterület: 116 m2 + 15.4 M2 terasz + egyedei pince és padlásrész

Ára: 74.900.000.-ft

2. lakás: Fsz: előtér, zuhanyzós wc-vel, amerikai konyha étkezővel, nappalival.

Emelet: közlekedő, fürdőszoba wc-vel, 3 teljesértékű szoba.

Hasznos alapterület: 119 m2 + 16 m2 terasz + egyedi pince és padlásrész.

Ára: 75.900.000.-ft.

Álmodja meg burkolatjait, nyílászáróit és a kivitelező megvalósítja.

Azonosító:CP5530
Helye:Pápa, Erzsébet liget és környéke
Cél:Eladó
Irányár:75,00 MFt / 241,94 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:2024
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5529/1.jpg

Pápán a belvárosban 80 m2-es családi ház kicsi, saját udvarral eladó

Pápán a belvárosban 80 m2-es családi ház kicsi, saját udvarral eladó

Pápa történelmi belvárosában eladó ez a 2019-ben teljes körűen felújított minőségi és fiatalos családi ház. A teljesbelső körű felújítás fogalma ennél az ingatlannál valóban megállja a helyét. A felújítás során teljes víz, csatorna, villany és gázvezetékek cseréje, saját kondenzációs fűtés rendszer kiépítése radiátorokkal, teljes burkolat, nyílászárók szaniterek, beépített konyha és komplett fürdőszoba cseréje történt. Az ingatlant fűtő –hűtő klímával szeréltek fel. Védelmét riasztó és kamerarendszer biztosítja. Az ingatlan alacsony fenttarthatóságú, kényelmes, modern akár idősödő házaspárnak, akár fiatalok első otthonának ideális. Helyiségelosztása: előtér, amerikai konyha nappali, étkező, egy nagyobb és egy kisebb hálószoba, fürdőszoba, wc. terasz. Udvara kényelmes, hangulatosan belakható.

Ha társasházi lakás árán saját családi házat szeretne, amibe csak költözni kell, és semmilyen felújítást nem igényel, ebben az ingatlanban ezt megtalálhatja.

Befektetésnek is kiváló, biztos hozamot nyújtó ingatlan.

Irodám teljeskörű Hitel- CSOK ügyintézés, energetika, jogi háttér szolgáltatásaival Önnek kényelmesen csak az új otthonában költöznie kell.

Az ingatlan irányára: 45.900.000.-ft

+36709045517

Azonosító:CP5529
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Eladó
Irányár:45,90 MFt / 148,06 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:40 m2
Alapterület:80 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5528/1.jpg

‼️‼️Pápán a Huszár ltp-en 53 m2-es nagyerkélyes lakás eladó‼️‼️

‼️‼️Pápán a Huszár ltp-en 53 m2-es nagyerkélyes lakás eladó‼️‼️
👉Pápán a Huszár ltp belvárosi részén, az óvoda közelében vált eladóvá ez az 53 m2-es, IV. emeleti nagyerkélyes lakás. Az ingatlan modernizálást igényel, de kiváló elhelyezkedése, fekvése ideális lehet saját és befektetés célra is. A lakás IV. emelti, csendes, szép kilátással rendelkezik. Helyiségelosztása: előtér- közlekedő, konyha, kamra, fürdőszoba wc-vel, két külön és egymásból is nyíló szoba. A nagyszobához tartozik az erkély. Világos ingatlan, délelőtt a keleti részén, délután a nyugati nap ragyogja be az ingatlant. A szobák fa parkettával lerakottak, jó állapotúak, a többi helyiség járólap burkolatú. A nyílászárók műanyag hőszigeteltek. A fürdőszoba felújítást igényel a konyha jó állapotú. Melegét gáz konvektorok, melegvíz ellátását gáz bojler szolgáltatja. Alacsony fenntarthatóságú lakás. Közös költsége 9.900.- ft, az összes közmű egyedi órával rendelkezik, egyedi elszámolású. A lakáshoz az alagsorban egy külön tároló is tartozik. 👈
‼️‼️Az ingatlan irányára: 22.900.000.-ft‼️‼️
📲📲 +36709045517📲📲
Azonosító:CP5528
Helye:Pápa, Huszár Ltp.
Cél:Eladó
Irányár:22,90 MFt / 73,87 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5527/1.jpg

Pápán 170 m2-es újépítésű családi ház kiadó

Pápán 170 m2-es újépítésű családi ház kiadó

Pápán, az egyik új utcában kiadó a képeken látható 770 m2-es telken 2020-ban épült 170 m2-es duplakomfortos családi ház. Helyiségei: előtér, 3 szoba, nappali, konyha- étkezővel, kamra, két fürdőszoba, egy beállásos garázs. Az ingatlan 4 éves, tehát a legjobb építészeti, műszaki megoldásokkal épült, szigetelt, klímatizált. A ház melegét és melegvíz ellátását is gáz cirkó kazán szolgáltatja. Telek körbekerített, a ház csendes környéken található. Bérlési idő elvárás: minimum 18 hónap.

Bérleti díj: 350.000.-ft + rezsi

2 havi kaució

+36709045517

Azonosító:CP5527
Helye:Pápa, Legújabb városrész
Cél:Kiadó
Irányár:n.a. / n.a.
Bérleti díj/hó:350 eFt / 1,13 kEUR
Telek:770 m2
Alapterület:170 m2
Építés éve:2020
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5524/IMG_4676.jpg

Pápán, a Tókert elején 88 m2-es ház 428 m2 telken eladó

‼️‼️‼️Pápán, a Tókert elején 88 m2-es ház 428 m2 telken eladó‼️‼️‼️
‼️‼️Pápán az egyik legkeresettebb utcában a Második utcában, annak is a Bakonyér felöli zsákutca részében vált eladóvá ez a 1970-ben a család által épített dél- nyugati fekvésű családi ház. ‼️‼️
‼️‼️Az ingatlan legnagyobb értékét az elhelyezkedése adja. Nagyon sok család kimondottan ebben az utcában keres eladó ingatlant! ‼️‼️
👉👉Most itt a lehetőség, és nem utolsó sorban a lassan életbe lévő „kádár kocka” házakra igényelhető támogatás is megkönnyítheti az ingatlan felújítását. 👈👈
Az eladó ingatlan helyiségelosztása: lépcsőház, nagy hall, utcafrontra 2 nagyszoba, konyha étkezővel, fürdőszoba wc-vel és kamra. A ház az építése óta állagmegóvó munkákon kívűl nagyobb felújítások nem történtek, de pedáns tulajdonosa szépen karbantartott otthona jó állapotú, statikailag hibátlan, de kétség kívűl modernizálást igénylő. Az ingatlan melegvíz ellátását villanybojler, fűtése több lehetőséggel is megoldott. A ház harmada alápincézett, száraz beton aljzattal rendelkezik, ahogy a födém része is betongerendás. Itt a mai napig működő vegyestüzelésű kazán, a házban első generációs gázkazán, ami ugyancsak hibátlanul működik, és a nagyobbik szobában egy cserépkályha is lehetőséget kínál a ház melegének előállítására. A szobák tölgyfa ragasztott parketta, a többi helyiség mázas lap burkolatú. A ház födémszerkezete kitűnő, betongerendás, cserépfedése is korához képest is nagyon jó állapotú. A telek teljesen zártan körbekerített, kiváló fekvésű, szélvédett, hangulatos, napos udvarral. Különálló garázs aláaknázott. Zsákutca lévén nagyon csendes, a Bakonyér patak csordogálását és a madarak énekét lehet hallani.
Ha Pápa Tókertjének városközeli részén, értékálló helyen, zsákutcában, csendes környéken, de mégis a városközponthoz közel szeretne egy szerkezetileg jó házat, amit saját igénye és ízlése szerint felújítana, ebben az ingatlanban ezt megtalálhatja.
‼️Az ingatlan irányára: 41.900.000.-ft‼️
📲📲📲📲+ 36709045517 📲📲📲📲
👉👉👉Sándor Veronika👈👈👈
Azonosító:CP5524
Helye:Pápa, Tókert
Cél:Eladó
Irányár:41,90 MFt / 135,16 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:428 m2
Alapterület:88 m2
Építés éve:1970
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5523/10.jpg

Pápán 170 m2-es, kétszintes sorházi ingatlan eladó

Pápán 170 m2-es, kétszintes sorházi ingatlan eladó

Pápa egyik legkedveltebb sorházi és családi házas övezetében vált eladóvá ez a kétszintes, 170 m2-es, dupla komfortos általános jó állapotú sorházi ingatlan saját körbekerített kerttel. A 1994-1996 -ban a család által épített ingatlana mai napig kiváló statikai állapotú. Az építés óta ugyan nem történt felújítás, modernizálás, de így is szép állapotban tartotta tulajdonosa. Az ingatlan minden korosztály számára ideális, akár két generáció együttélésére is kiváló. Helyiségelosztása: alsó szint a közös élettér helyszíne. Előtérből nyílik a nagy nappali, étkező, konyha, -amihez kamra is tartozik, vendégszoba, illetve egy vendég vizes blokk zuhanyzós fürdőszoba vécével. Az ingatlan szerves része az utcafrontról az előkert részéről bejárható garázs, amihez a ház előteréhez egy beltéri ajtó is tartozik, így kényelmesen bejuthatunk a házba. A nappaliból teraszajtó nyílik az udvari teraszra és a kényelmes méretű udvarra. A tetőtér helyiségei: központi közlekedőből nyílik a négy nagyméretű kényelmes szoba és a fürdőszoba. Az ingatlan fűtése gáz kazánnal és vegyestüzelésű kazánnal is megoldott.

Ha egy értékálló helyen, értékálló ingatlant keres, amt saját igénye és ízlése szerint modernizálhat, ha fontos a zöld környezet, de ideális- könnyen kezelhető udvar mérettel rendelkezik, szempont a kvalifikált lakóközösség, nagycsaládosként vagy két generációnak alkalmas kényelmes életteret keres, ebben az ingatlanban mindezt megtalálhatja.

Az ingatlan ára: 59.500.000.-ft

+ 36 70 904 5517

Irodám, mint eladói, mint vevői oldalról segíti a teljes ügyintézést, hitelintézeti igénylést, energetikát, jogi hátteret.

Azonosító:CP5523
Helye:Pápa, Alsóváros
Cél:Eladó
Irányár:59,50 MFt / 191,94 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:400 m2
Alapterület:170 m2
Építés éve:1996
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5522/1.jpg

Pápán 170 m2-es, kétszintes sorházi ingatlan eladó

 

Pápán 170 m2-es, kétszintes sorházi ingatlan eladó

Pápa egyik legkedveltebb sorházi és családi házas övezetében vált eladóvá ez a kétszintes, 170 m2-es, dupla komfortos kitűnő állapotú sorházi ingatlan saját körbekerített növényekkel díszített kerttel. A 1994-ben a család által épített ingatlan külsője és belső megjelenése is impozáns, modern, minden korosztály számára ideális, akár két generáció együttélésére is kiváló. Helyiségelosztása: alsó szint a közös élettér helyszíne. Előtérből nyílik a nagy nappali, étkező, konyha, -amihez kamra is tartozik, illetve egy vendég vizes blokk zuhanyzós fürdőszoba vécével. Az ingatlan szerves része az utcafrontról az előkert részéről bejárható garázs, amihez a ház előteréhez egy beltéri ajtó is tartozik, így kényelmesen bejuthatunk a házba. Az ingatlanba több épített „bútor” is készült, mint a nappaliban, mint a tetőtéri szobákba is, így nincs szükség sok bútor vásárlására, ezek és a beépített konyhabútor is a ház és a vételár tartozéka. A nappaliból és az étkezőből is teraszajtó nyílik az udvari teraszra és a kényelmes méretű udvarra. A tetőtérbe kényelmes modern megoldásokkal felújított lépcsőház vezet, ahol a központi közlekedőből nyílik három nagyméretű kényelmes szoba és a fürdőszoba. A fürdőszoba is egyedi megoldásokkal kialakított, épített zuhany és kád is elhelyezésre került, illetve a dupla épített mosdó szekrénnyel is kényelmesen elfér. Az udvari két szobához egy nagyméretű faragott kőből kirakott erkély is tartozik. Az épület utcafronti része modern kőburkolattal díszített, ezáltal elegáns külsőt kapott. Az ingatlan fűtése gáz kazánnal és vegyestüzelésű kazánnal is megoldott. Az alsó szinten egy, a lakószinten három fűtő-hűtő klíma biztosítja a temperált hőmérsékletet.

Ha egy értékálló helyen, értékálló ingatlant keres, ami felújítást nem igénylő állapotú, fontos a zöld környezet, de ideális- könnyen kezelhető udvar mérettel rendelkezik, szempont a kvalifikált lakóközösség, nagycsaládosként vagy két generációnak alkalmas kényelmes életteret keres, ebben az ingatlanban mindezt megtalálhatja.

Az ingatlan ára: 68.000.000.-ft

+ 36 70 904 5517

Irodám, mint eladói, mint vevői oldalról segíti a teljes ügyintézést, hitelintézeti igénylést, energetikát, jogi hátteret.

 

Azonosító:CP5522
Helye:Pápa, Alsóváros
Cél:Eladó
Irányár:68,00 MFt / 219,35 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:300 m2
Alapterület:170 m2
Építés éve:1994
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5521/1.JPG

Pápa belvárosában két lakrészes családi ház eladó

 

Pápa belvárosában két lakrészes családi ház eladó

Pápán a belvárosban, de mégis családi házas utcában egy 712 m2-es telken lévő 162 m2-es családi ház két külön bejáratú lakrésszel, utcafronton működő üzlethelyiséggel eladó. Jelenleg két generáció számára kialakított két külön bejáratú lakrész könnyedén egybe is nyitható, ahogy eredetileg is volt. Az üzlethelyiség utcafronti, külön bejáratú, most szépségszalonként működik. A családi házat 15 éve újították fel, a szalont pedig 7 éve. A családi ház felújítása a víz és villanyvezetékek cseréjét, alzatszigetelést, az udvari oldalon nyílászáró cseréket, burkolat és beépített szekrények cseréjét foglalja magában. A ház 55 cm-es falai kiváló állapotúak, de a felújítások során még homlokzati szigetelést is kapott új színezéssel. A ház alatti 15m2-es pincében a hőközpont található. A fűtésrendszer több alternatívát nyújt. Központi fűtés, új kondenzációs kazán, cserépkályha, hűtő-fűtő új klíma, infrapanel. Az ingatlan melegvíz ellátását villanybojler szolgáltatja, illetve gázkazánról üzemelő hőtároló is besegíthet nagyobb mennyiségű melegvíz igény esetén. A nagyobbik lakrész (100m2) 1+2 félszoba, amerikai konyha étkező, nappali, fürdő és külön wc helyiségekből áll. A központi élettérből lehet kimenni a 20m2-es fedett teraszra. A kisebbik lakrész: 2 szoba, konyha étkező, nappali, fürdőszoba, wc helyiégekből áll, és ehhez a lakrészhez is tartozik egy 12m2-es fedett terasz. Mindkét ingatlanra jellemző a minőségi anyaghasználat, mind a burkolatoknál, beépített konyháknál, mind a berendezéseknél. Gépkocsival a zárt kapuszín alatt parkolható, illetve a ház előtti parkolás is megoldott. Ennek nincs külön fizetési költsége, így a szépségszalonba érkezők és vendégek számára is megoldott a parkolás. A teljes telekméret 712 m2, ami zárt, épített fallal körbekerített. Az épületeken kívüli zöldterület parkosított, növényekkel és fákkal tarkított. Az udvar egy része füvesített, a térköves részén napozóterasz lett kialakítva, a ház udvara D-Ny-i fekvésű, kellemes pihenést biztosít lakói számára. Aki pedig árnyékra vágyik az egzotikus növények (banán, citrusfélék, törpe mamutfenyő, bambusz) árnyékában és teljes csendben megteheti.

Ezt a kiváló elhelyezkedésű és a kitűnő adottságokkal rendelkező két lakrészes önálló családi házat mindazoknak ajánlom, akik két generációs együttélésben gondolkodnak, vagy a nagyobbik lakrész életvitelszerű használata mellett vendékek fogadására alkalmas külön lakrészt értékelik, nem utolsó sorban pedig egy belvárosi utcafronti üzlethelyiséggel a saját vállalkozásukat otthonról tudják irányítani.

Ajánlom továbbá azoknak, akiknek fontos a belváros közelsége, de mégis csendes nagy telekkel rendelkező családi házat keresnek.

 

Azonosító:CP5521
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Eladó
Irányár:89,99 MFt / 290,29 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: