Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Legfrissebb ajánlataink:

Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5173/1.jpg

Pápán könnyűszerkezetes kétszintes sorházi lakás eladó

 

Pápán könnyűszerkezetes kétszintes sorházi lakás eladó

Veszprém megyében, Pápán az Erzsébetvárosban, újépítésű családi- és sorházas övezetben eladó ez a2006-ban épült,  68 m2-es kétszintes könnyűszerkezetes lakás. Az alsó szinten nappali, konyha-étkező, fürdőszoba és wc található. A konyhából teraszajtón át juthatunk a teraszra- és a nem túl nagy udvarra. A kényelmesen közlekedhető lépcsőn a felső szinti lakótérbe jutunk, ahol 3 félszoba, és egy fürdőszoba található. Fűtése és melegvíz ellátása gáz cirkó kazánnal történik, de hiányoznak a radiátorok, és az emeleti  fürdőszobai szaniterek, illetve az új tulajdonos feladata lesz a konyha saját ízlésének megfelelő beépítése is. Az utca és a környék rendezett, magukra és környezetükre igényes lakásokkal, lakókkal.

 

 

Azonosító:CP5173
Helye:Pápa, Erzsébet városrész
Cél:Eladó
Irányár:13,20 MFt / 42,58 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:100 m2
Alapterület:68 m2
Építés éve:2006
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5172/1.jpg

Pápán 100 m2-es családi ház eladó

 

Veszprém megyében, Pápán kedvelt családiházas övezetben eladó ez a statikailag kiváló 120 m2-es családi ház, udvarral. garázzsal, melléképületekkel. Az ingatlan a 80-as években épült, a mai napig stabil, repedés- és nedvesség mentes. Tetőszerkezete is általánosan jó állapotú. Helyiségei elrendezése praktikus, tipikusan jellemző az építés éveire. előszoba, majd abból nyílik a széles közlekedő, ahonnan a többi helyiségbe juthatunk. Az utcafrontra két nagyszoba ( 20, 16 ) parkettás, az udvarra néz még egy szoba ( 12 ), és a tágas konyha. A fürdő, és a külön wc, a szemközti oldalon lett kialakítva. ahol a kamra helyiség is. Ezek burkolata mázas lap. Fűtése gáz-konvektor, és a nagyszobában cserépkályha. Az udvaron több melléképület, garázs található, illetve nagy kert tartozik hozzá. Az ingatlan felújítása után egy stabil, jó elosztású, és kényelmes otthon varázsolható belőle.

A tejes felújításhoz az iroda közvetítésével MFB kamatmentes hitellel, vagy kedvezményes banki hitel elérésével , CSOK ügyintézéssel tud segíteni. Az ingatlan üres, bármikor birtokba vehető, kulcs az irodában, előre egyezetetett időpontban megtekinthető.

 

Azonosító:CP5172
Helye:Pápa, Veszprémi ut környéke
Cél:Eladó
Irányár:14,80 MFt / 47,74 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:100 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5171/1.jpg

Pápán, a Jókai utcán bejáratott kereskedelmi üzlet eladó

 

Befektetők figyelmébe!

Pápán, a Jókai utcán bejáratott kereskedelmi üzlet eladó

Veszprém megyében, Pápán a Jókai utcán 20 éve működő , 150 m2 –es kereskedelmi ingatlan, 400 m2 –es telken eladó. A korábban építőanyag kereskedésként, jelenleg több mint 15 éve bejáratott szépségszalonként működik állandó bérlőkkel. A főépület 5 külön tágas helyiség leválasztásával szinte minden szépségiparhoz tartozó szolgáltatás elérhető. Minden helyiség fűtött, vizesblokkal ellátott., ahogy szociális helyiségei is. Az épület hőszigetelt, kondenzációs gázkazán szolgáltatja a melegvizet és a belső terek melegét. További melléképületei: raktár ,nyári konyha, az udvar hátsó részén pedig még egy könnyűszerkezetes épület is található. Parkosított udvara zárt. Parkolás az ingatlan előtt megoldott.

Akár befektetésben gondolkodva, a mostani profilt, és az állandó bérlőket megtartva biztos bevételt biztosít új tulajdonosának, akár saját vállalkozást megvalósítva ideális választás ez a statikailag kiváló, folyamatosan karbantartott, igényes belsővel rendelkező épület, annál is inkább hogy a köztudatban mindenki számára ismert kereskedelmi ingatlanról van szó.

 

Azonosító:CP5171
Helye:Pápa, Jókai és Veszprémi út környéke
Cél:Eladó
Irányár:31,20 MFt / 100,65 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:400 m2
Alapterület:150 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5170/1.jpg

Vidéki CSOK lehetőség! Ugodon felújított 65 m2-es ház eladó

Ugod Veszprém megyében Pápától ( 15 km ), Balatontól ( 70 km ), ( Budapesttől (150km), Veszprémtől ( 60 km), Győrtől ( 60km ) távolságra helyezkedik el. A település az Északi-Bakony nyugati lejtőin fekszik, gyakorlatilag a Kisalföld és a Bakony találkozásánál. Lakossága nagyjából 1400 fő. Ugod Község önkormányzata a tulajdonában álló óvoda épületéhez 1 db mini bölcsődei csoportszobát épített, mely a Bakonyszücs, Bakonykoppány, Nagytevel és Ugod vonzáskörzetében élő családok gyermekelhelyezését segíti. Ezen kívül működik egy százéves iskola, magas szintű oktatással. Idősek otthona, orvosi- fogorvosi, gyógyszer ellátás, boltok ,posta kulturális központ minden korosztálynak menőségi életteret bíztosít.

Ebben a rendezett, folyamatosan fejlődő településen vált eladóvá, ez a teljesen felújított 65 m2-es, kétszobás családi ház. Az épület jellegét megtartva ugyan, de azt modernizálva, teljes felújításon átesve igazi vidéki ékszerdoboz. A felújítás során víz- villany vezetékek, aljzat –és födém szigetelések, burkolatok, falazat teljes felújítása mind a kényelmi, és statikai elvárásoknak megfelelnek. A szép, jellegzetes konyhabútor is a ház tartozéka. Fűtése a két szobában található cserépkályha és kandalló. Melegvízét villanybojler szolgáltatja. Az udvarban látványtó, és virágos kert igazi nyugalom szigete a család számára a nehéz nap után. A 3618 m2 –es területen ami az ingatlanhoz tartozik, jelenleg hobby lovászat folyik, és megtermesztik a szükséges abrakot is. Erdős, cserjés, de teljesen körbekerített hatalmas birtok nagy lehetőségeket rejt magában.

Vidéki CSOK-ra kiváló, élettérnek pedig egyedülálló.

Azonosító:CP5170
Helye:Ugod, Ugod
Cél:Eladó
Irányár:8,90 MFt / 28,71 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:3618 m2
Alapterület:65 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5168/1.jpg

Pápán eltolt szintes minőségi ház eladó

 

Veszprém megyében, Pápán az egyik legkedveltebb új városrészben eladó egy 1986 ban  épült, kiváló statikai paraméterekkel rendelkező eltolt szintes, kétgenerációs családi ház. Az ingatlan teljes építési, statikai dokumentációval rendelkezik, hozzáértve a 2006-ban történt bővítés és műszaki felújítás dokumentációját is. A házban a főbejáraton belépve –ami már egy félemelet magasságában épült, fogadó nappali, tágas szoba, nagy konyha-étkezővel, és fürdő külön wc-vel kényelmes központi tere a családnak. A mai elvárásoknak megfelelően a szoba , a nappali konyha étkező esetleges egybenyitása közel 60 m2-es teret biztosítana. Félemelettel feljebb ( pár lépcsőfok ), 2 nagyszoba majd fürdőszoba, külön wc-vel lettek kialakítva. A tetőtérben hatalmas gardróbszoba akár megtartva mostani funkcióját, akár további szoba kialakítására alkalmas. A központi társalgói szintből ugyancsak pár lépcsővel – félemelettel lejjebb ( az udvari szinten) épült egy külön 44 m2-es lakrész teljes összkomforttal. Egy nagyszoba, konyha –étkező, nagyméretű fürdőszoba ( kád, zuhanyzó) helyiségekből áll. Ez az apartman lakás ideális kétgenerációnak, hisz itt tökéletesen megvalósul az „ együtt ,de mégis külön „ elve. Az előtte lévő fedett terasz árnyékos, kellemes pihést biztosít. Az ingatlan melegét vegyestüzelésű – és gázkazán, melegvizét villanybojler biztosítja. Az alagsorban pince, kazánház található. A 2006-ban megtörtént műszaki felújítás során a teljes áramhálózat kicserélésre- bővítésre került, ekkor épült a lakrész is, illetve külső hőszigetelést, majd színezést kapott az ingatlan. A több mint 1000 m2-es teljesen bekerített telek három részre bontható. Az elsőn épült a ház, az udvarban pedig egy két beállásos garázs, majd következik a középső füvesített rész, ahol a család minden tagja tavasztól –őszig megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást. Míg a szülők bográcsoznak, gyermekeik a farönk játszótéren játszhatnak, vagy a is látványtóban élő halakat etethetik. . Itt található egy méreteiben egyedülálló diófa, ami az egész piknikező részre árnyékot ad. A harmadik rész a gyümölcsös és konyhakert amely egész évben biztosítja a család vitaminszükségletét.

 

Azonosító:CP5168
Helye:Pápa, Bocsor Ltp. és környéke
Cél:Eladó
Irányár:34,80 MFt / 112,26 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:1050 m2
Alapterület:180 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5165/1.jpg

Pápán családi ház eladó

 

Veszprém megyében, Pápán, csendes zsákutcában eladó 1260 m2 telken egy 100 m2 –es felújítás alatt lévő családi ház. Az magas lábazatos, lápincézett, száraz, lakótért folyamatosan újítják fel. A tágas előtérből jutunk az ingatlan központi részébe, ahol kialakítás alatt van az egy légterű konyha, nappali, étkező. Innem nyílik az utcafrontra néző 2 x 25 m2 –es hatalmas, tágas szobák, a már kész igényes fürdőszoba sarokkáddal és zuhanyzóval, és egy még kialakítás alatt álló kisebb helyiség, ami vagy mosókonyhának, vagy gardróbnak tökéletes. Műanyag hőszigetelt nyílászárók lettek beépítve amik redőnnyel ellátottak. Fűtése gáz – és vegyestüzelésű kazánnal megoldott. Udvarában nyári konyha vízzel és villannyal. Nagy füves udvara sok lehetőséget rejt magában, hiszen két gépkocsival is bejárható kapuval rendelkezik, az egyikhez utcafronton garázs tartozik, a másik nagykapun a füves telekre lehet behajtani. Aki nem ragaszkodik a belváros közelségéhez, de szeretne kellemes környéken, kényelmes házban élni, hívjon bátran.

 

Azonosító:CP5165
Helye:Pápa, Erzsébet városrész
Cél:Eladó
Irányár:24,80 MFt / 80,00 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:1260 m2
Alapterület:100 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5160/DSC02675.JPG

Mihályházán működő vendéglátó egység eladó

 

Mihályháza  község Magyarország nyugati felén, a Balatontól északra, a Kisalföld és Kemeneshát találkozásánál Pápa városától nyugatra, mintegy 13-14 km távolságra helyezkedik el. Lakossága megközelítőleg 800 fő. Dinamikusan fejlődő községként óvoda, Háziorvosi,  – és fogászati rendelés, védőnői szolgálat, könyvtár, országos versenyek színhelyeként szolgáló Kultúrház működik. Posta, boltok, és ami nagyon fontos, gyakori busz –és vonatközlekedés segíti a lakosság minden napszakban tömegközlekedési igényeit.  Pápa mellett  Celldömölkváros is közel van, mindkettő városban Termálfürdővel, munkalehetőségekkel. Két vulkáni tanuhegy is elérhető a közelben: Somló és a Ság –hegy. Az  ódon várak, kastélyok kedvelői kirándulhatnak  gyönyörű fekvésű Somló várának romjaihoz, a csodálatos parkkal övezett pápai Esterházy- kastélyhoz, a dobai  Erdődy-kastélyhoz, vagy a romos állapotában is megfogó  somlószőlősi Zichy-kastélyhoz, továbbá sok érdekes látnivalók nyújtanak a helyi és a környékbeli települések templomai egy küzdelmes múlt felidézői. A település fekvése meghatározza az idegenforgalmi lehetőségeket.Ebben a közösségi életben kiemelkedő községben vált eladóvá ez a 140 m2-es vendéglátó egységként működő családi ház. Előírásoknak megfelelő elrendezése, és kialakítása, tágas helyiségei révén, közösségi életet összekovácsoló,  rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Helységei: kiszolgáló egység, vendégtér, konyharész, szociális helyiségek, raktárak. Fűtését gázkazán, melegvízét gázbojler szolgáltatja. Teljes közművel rendelkezik.Ha valaki vállalkozó kedvű, és szeretné egy új területen kipróbálni magát, vagy már van hasonló vállalkozása, és tudja, hogy jól  profitáló szakma, vagy csak befektetésben gondolkodik  jelenlegi bérlője miatt, hívjon bátran.Azon fiatalok jelentkezését is várom, akik szeretik a kihívásokat, és az ingatlan jelenlegi profilját megszüntetve, és kihasználva a falusi CSOK lehetőségét családi házzá alakítaná, és otthont varázsolnának belőle.

 

 

Azonosító:CP5160
Helye:Mihályháza, Mihályháza
Cél:Eladó
Irányár:9,40 MFt / 30,32 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5158/1.jpg

Pápán A Vízmű utcában 68 m2-es felújított panellakás eladó

 

Veszprém megyében, Pápán a közkedvelt volt Kilián lakótelepen eladó egy 2.emeleti, felújított , 2+ 1 szobás világos igényes lakás. A külső hőszigetelésnek köszönhetően, illetve középső lakásként nagyon alacsony a fűtés költsége. A radiátorokra szerelt hőleadó mérő szinte bekapcsolás nélkül van használva, hiszen temperált, kellemes meleg hőmérséklet van így a lakásban. Burkolatok, fürdőszoba, falkezelések mind minőségi, magára és környezetére is igényes lakóit igazolja. A lakáshoz szintenként egy alaksori közös tároló, illetve egy külön pincei tároló is tartozik hozzá.

CSOK, Hitelügyintézés- tanácsadás, energetika, értékbecslés.

Minden korosztály kényelmes, minőségi életteret talál ebben az igazán hangulatos, kiváló lakásban.

Befektetésnek is kiváló.

 

Azonosító:CP5158
Helye:Pápa, Kilián Ltp.
Cél:Eladó
Irányár:15,70 MFt / 50,65 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:68 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5154/1.jpg

Pápán ipari- kereskedelmi ingatlan eladó

 

Veszprém megyében, Pápán ipari- kereskedelmi övezetben, főútvonal mellett eladó egy közel 900 m2 –en fekvő, 640 m2 alapterületű kétszintes épület. Az épület jellemzői: úsztatott sávbeton sávalap, többrétegű lemezszigetelés, vasbeton vázszerkezet, tégla falazat, lapos tető bitumenes lemez szigeteléssel, fa nyílászárók, kőporos vakolat, beton, kerámia, pvc, parketta burkolatok. Az alsó szinten garázsok, műhelyek, és egy mai is működő élelmiszerbolt található. Az emeleti részre lépcsőház vezet, itt irodaház működött, több szociális helyiséggel, és öltözők voltak kialakítva. Jelenleg az épület nagy része kihasználatlan, felújítandó. Kereskedelmi- és ipari tevékenységek mellett munkás szálló, bérlakások, irodák kialakításával nagy hozamú profitot tud termelni új tulajdonosának. Saját parkoló kialakítása megoldható, illetve az épület előtt most is megoldott.

 

Azonosító:CP5154
Helye:Pápa, Erzsébet liget és környéke
Cél:Eladó
Irányár:33,00 MFt / 106,45 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:870 m2
Alapterület:640 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5152/1.jpg

Pápán 160m2-es 5 szobás felújítandó ház eladó

Veszprém megyében, Pápán eladó a Városligetnél, színházhoz közel egy ikerházi kétszintes, két bejáratú 5 szobás, 600 m2 –es telken lévő felújítandó ingatlan. Az 1970 –es években épült ház korábban modernizálva lett, a belső terek a mai igényeknek megfelelően lettek kialakítva. Az utóbbi években elhanyagolták, teljes befejezése, felújítása az új tulajdonos feladata lesz. Két különálló lakásként is használható.

Azonosító:CP5152
Helye:Pápa, Erzsébet liget és környéke
Cél:Eladó
Irányár:16,40 MFt / 52,90 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:600 m2
Alapterület:160 m2
Építés éve:1970

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: