Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Pápán városközeli Kishegyben zártkert téglaházzal eladó - CP5093

Eladási ár:
3,50 MFt
Ár nyomonkövetése
Amennyiben változik az ingatlan ára, e-mailben értesítést küldünk róla.

Részletek Megtekintések száma: 3351

Ingatlan helye: Pápa, Kishegy

Veszprém megyében, Pápán a Kishegy egyik jól megközelítő frekventált utcájában eladó ez az 1994-ben tulajdonos által épített 20- 25 m2-es alapterületű téglaépület 1092 m2-es zártkertben. Az építkezést menetét, terv és kivitelezési dokumentumok a mai napig bizonyítják. Az úsztatott beton sávalapozásra kétrétegű vízszigetelést került , falait téglából épülték, sátortető födémmel, fólia közötti szigeteléssel történt, cserépfedéssel. A most is tökéletes statikai állapotban lévő kisházhoz egy nyárikonyhát, és egy kb 20 m2-es fedett teraszt is építettek, ami a továbbiakban beépíthető, növelve az alapterületet, és akár lakóházzá is alakítható, ahogy ezen a környéken több ingatlan is. Közvilágítás, rendezett utcakép, jó minőségi utak jellemzik a közvetlen környezetét. A ház D-Ny.i fekvésű, széles, kocsival is bejárható kapubejáróval, ami a város közelsége miatt nem is szükséges, hiszen akár kerékpárral is könnyen, és gyorsan megközelíthető. Az ingatlan a  Teveli úthoz közel, de mégis belső utcában épült, így 5 perc sétára buszmegálló is található, állandó buszjáratokkal. A házba bevezették a villanyt. Az egy légterű 20 m2-es szobában a tökéletes építésnek köszönhetően nyáron hűvös, télen kellemes meleg van, amire egy fa tüzelésű kályha is rásegít. fúrt kútja szolgáltatja a bőséges és jó minőségű víz ellátást. A vezetékes víz lehetősége a ház bejáratánál megtalálható. Az állandó vízellátásnak nagy jelentősége van a minden idényben termő gyümölcsfák öntözésében, és ennek könnyítésére öntözőrendszert alakított ki tulajdonosa. Termő, jó minőségi szőlőjéből évente 200 l finom bort készítenek, gyümölcshozama évi több mázsa. A zártkert körbekerített, de a közvetlen szomszédtól a közös határvonalál nem lett lekerítve. Ajánlom azoknak ezt a minden szegletében a precizitást és tulajdonosa kétkezi munkáját dicsérő kisházat, akinek fontos a város közelsége, de mégis csendes természetközeli ingatlanba szeretné eltölteni hétvégéjét, vagy akár állandó otthonát. Nem utolsó sorban, magának és családjának megteremtve az egész évi konyhakerti bio zöldségeket, és gyümölcsöket.

 

Bővebb információkért, külső képek megtekintéséért hívjon bátran!

CP5093

 

as

Adatok

Megbízás célja:EladóIngatlan jellege:Zártkert, Szőlő, Gyümölcsös
Telekméret:1094 m2Alapterület:25 m2
Építés éve:1994Szobák száma:n.a.
Szintek:1Fűtés:Mobil cserépkályha
Közművek:Villany, Fúrt kút
Felszereltség:
Közös költség:n.a.Bútorozott:nem
Helyiségek:n.a.
Energetikai besorolás:Tanúsítvány nélkül

Fotók

/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5093/1.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5093/2.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5093/3.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5093/32130376_1791499187563040_3218857055234293760_n.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5093/32207475_1791499084229717_547854732513771520_n.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5093/4.jpg

Érdeklődés

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni erről az ingatlanról, a következő űrlap kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
code

Ajánlja ezt az ingatlant ismerősének

Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az ismerőse nevének megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A Az ismerőse e-mail címének megadása kötelező.
code

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: