Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Bakonyszücsön igényes parasztház teljes berendezéssel eladó - CP5122

Eladási ár:
33,60 MFt
Ár nyomonkövetése
Amennyiben változik az ingatlan ára, e-mailben értesítést küldünk róla.

Részletek Megtekintések száma: 2469

Ingatlan helye: Bakonyszücs, Bakonyszücs

 

A település Veszprém megye egyik legszebb részén fekszik, széles dombháton terül el, ott, ahol az Északi-Bakony bércei belesimulni kezdenek a szelíd kisalföldi tájba. A falut délről és keletről gyönyörű erdők ölelik, és a lakosság számához mérten hatalmas határához - melynek északi és déli vége között a szintkülönbség csaknem 500 méter - tartozik a környék kedvelt kirándulóhelye, a Bakony legmagasabb pontja, a 709 m magas Kőris-hegy és oldalában a kora Árpád-kor óta ismert Odvaskő-barlang.  Csendes „zsák”-falu, ahol a természetjárást, túrázást kedvelők, a horgászok vagy a vadászok épp oly jó hangulatú napokat tölthetnek, mint az ifjabb korosztály egy iskolai kirándulás, vagy nyári táborozás alkalmával.

Régi parasztház – kő /vályogépítésű, de teljesen felújított igényes ingatlan

1787m² duplaportás udvar gazdasági területtel

1205m² szántóföld

kb. 160m² lakóterület és pajta (garázsnak is használható)

Azonnal lakható, teljes berendezés parasztbútorokkal.

A ház első részében két szoba, konyha, fürdőszoba/WC, kamra található.

A pajta első része külön bejárattal műteremnek lett kialakítva, a régi istálló jellegzetességét megtartva. Mellette kisebb lezárható helység és fürdőszoba/WC, új mosógép, bojler. Jelenleg nyolc személy teljes komfortos elszállásolása masszív faágyakon lehetséges.

A ház 1975 ben teljesen korhűen renoválva lett. 2008 óta a ház második része új cseréptetőt kapott. Az első fürdőszoba új borítású, vízvezetékekkel, zuhanykabinnal, együtt. A házban azóta kisipari áramvezeték működik, a két bojler éjszakai árammal használható. A konyhában, mosogató, hűtőszekrény  és tűzhely alig használt. TV-Satelit Astra. Telefon és internet be volt kötve, lehetséges. Gáz a ház elött, bevezethető.

A két szoba fűtése cserépkályhával történik, a legújabb rendeleteknek megfelelve, felülvizsgálata megtörtént. A két szoba és a műterem fapadló borítású. Az egész házon lévő ablakok pár éve méretre készültek, ahogy a bejárati kapu is tölgyfából. A kapu alatt terméskőbejárat. A ház hátsó fala kapott új ereszcsatornát és erös vakolatot, a kéményekkel együtt. A ház és kert jo állapotú, jelenleg nyaraló, állandó gondozással.

A kertben egy tárolópince található, italok vagy zöldségek tárolása nyáron ott megoldható. A sarokban egy mészgödör, ami a ház meszeléséhez szolgál. A pince mellett régi kút, mélyszinti elektromos pumpával rendelkezik, aminek a vize a kert locsolására használható. A kút mellett egy fedett szőlővel beárnyékolt hangulatos pergola, nyáron tölgyfaasztal és padok 12 személynek is hangulatos üdülést biztosítanak.

A régi disznóól a  tűzifa tárolására szolgál. A kert hátsó részében egy pajtából megmaradt sarok nagyszerű tűzhely, bogrács és grillezés itt felejthetetlen élmény.

A kert 2008-ban teljesen be lett kerítve, a külön lezárható gyümölcsössel együtt. Összesen: 4 meggy, 4 cseresznye, 3 szilva, 3 körte, 4 alma, 2 birsalma, 7 dió, 2 mandula-fa, 6 mogyoróbokor tavasztól késő őszig bio-gyümölcsökkel szolgál. Orgona és nemes rózsabokrok díszítik a ház árkádos oldalát. A felső gyümölcsösből ellátni az osztrák hegyvonulatokig, Somlóhegyig, látni Pàpa város templomtornyait és a Bakony lankás hegyvonulatát.

Rengeteg lehetőséget rejt magában az ingatlan. Vendégháznak, panziónak, családi otthonnak, vagy hétvégi háznak is kiválóan alkalmas.

Ára: 105.000 euro

 

as

Adatok

Megbízás célja:EladóIngatlan jellege:Családi ház, Nyaraló/Üdülőház, Borospince, Szőlő, Gyümölcsös
Telekméret:n.a.Alapterület:n.a.
Építés éve:Szobák száma:3
Szintek:1Fűtés:Cserépkályha (fa)
Közművek:Vezetékes víz, Villany, Szennyvíz, Kábel TV, Internet, Fúrt kút, Nincs
Felszereltség:
Közös költség:n.a.Bútorozott:nem
Helyiségek:n.a.
Energetikai besorolás:Tanúsítvány nélkül

Fotók

/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/1.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/10.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/11.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/12.JPG
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/13.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/14.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/15.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/16.JPG
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/17.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/18.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/19.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/2.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/20.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/21.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/22.JPG/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/3.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/4.JPG/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/5.JPG/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/6.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/7.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/8.jpg

Érdeklődés

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni erről az ingatlanról, a következő űrlap kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
code

Ajánlja ezt az ingatlant ismerősének

Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az ismerőse nevének megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A Az ismerőse e-mail címének megadása kötelező.
code

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: