Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Gyarmaton 90 m2-es családi ház eladó - CP5126

Eladási ár:
12,70 MFt
Ár nyomonkövetése
Amennyiben változik az ingatlan ára, e-mailben értesítést küldünk róla.

Részletek Megtekintések száma: 955

Ingatlan helye: Gyarmat, Gyarmat

 

Gyarmat Győr-Moson-Sopron megye délkeleti részén, a Győrt Pápával összekötő 83-as számú főútvonal és a Győr-Szombathely közti vasútvonal mentén helyezkedik el. Győrtől körülbelül 30 km-re délre, Pápától 15 km-re északra található.

A településen óvoda, iskolaműködik, továbbá saját háziorvosi, fogorvosi, védőnői szolgálat biztosítja az egészségügyi ellátást. Az aktív keresők bejárnak Győr, Pápa és Tét üzemeibe, illetve a mezőgazdaságból élnek.

 

Ebben a dinamikusan fejlődő, egyre több fiatalt vonzó faluban vált eladóvá ez a belsőleg felújított családi ház. Tulajdonosai az elmúlt években a terasz beépítésével megnövelték a belső teret, szigetelt nyílászárókat cseréltek, fűtését  és melegvíz ellátását gáz-cirkó kazánnal modernizálták, burkolatokat cseréltek, energiatakarékos, modern spotlámpákkal látták el az álmennyezetet, a konyhába új beépített konyhabútort építettek be magas minőségű konyhai eszközökkel. Az előszobába belépve láthatjuk a beépített, és leszigetelt teraszt már új, közlekedő formájában, illetve a külön wc-t is itt helyezték el.  A nappali-étkező és konyha  egy légtérbe lett kialakítva a mostani elvárások szerint. Innen nyílik a sarokkáddal ellátott fürdőszoba, és a mosókonyha. A nappali másik oldalán nyílik a nagyszoba ami kb 20 m2-es, és a jelenleg gyermekszobának berendezett félszoba. Ebbe a gyerekbirodalomba az újonnan elkészült folyosóról is nyílik külön ajtó.

770 m2-es telken van még egy kisebb házikó, ( 25 m2-es ), amit már ugyancsak elkezdett a tulajdonos felújítani. Bevezették a villanyt, gipszkartonfalakat helyeztek el, és a vizesblokknak is ki lett alakítva az alapja. Ez a kisház akár egy irodának, pici vállalkozásnak, boltnak kiválóan alkalmas, annál is inkább mert utcafronton benyitható a fala. Az udvar rendezett, egy zárt, betonozott garázs is tartozik hozzá.

Pápai lakás csere is érdekli a tulajdonost!

Ha Győr fele szeretne orientálódni, és  fontos az ingatlan ár-érték aránya, bátran ajánlom ezt az ingatlant. Külső képekért, további információkért hívjon, és időpont egyeztetés után várom irodámban.

CSOK, Hitelügyintézés, Fundamenta, Értékbecslés, Energetika, jogi háttér!

Minden egy helyen, hogy Önnek semmire gondja ne legyen!

 

 

 

as

Adatok

Megbízás célja:EladóIngatlan jellege:Családi ház
Telekméret:770 m2Alapterület:90 m2
Építés éve:Szobák száma:2+1
Szintek:1Fűtés:Egyedi gáz
Közművek:Gáz (bevezetve), Vezetékes víz, Villany, Szennyvíz, Kábel TV, Internet, Fúrt kút, Gáz (telken belül), Gáz és Elektromos szabványnak megfelelő
Felszereltség:Beépített konyhabútor
Közös költség:n.a.Bútorozott:nem
Helyiségek:n.a.
Energetikai besorolás:Tanúsítvány nélkül

Fotók

/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5126/1.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5126/10.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5126/11.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5126/2.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5126/3.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5126/4.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5126/5.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5126/6.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5126/7.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5126/8.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5126/9.jpg

Érdeklődés

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni erről az ingatlanról, a következő űrlap kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
code

Ajánlja ezt az ingatlant ismerősének

Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az ismerőse nevének megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A Az ismerőse e-mail címének megadása kötelező.
code

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: