Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Mihályházán működő vendéglátó egység eladó - CP5160

Eladási ár:
9,40 MFt
Ár nyomonkövetése
Amennyiben változik az ingatlan ára, e-mailben értesítést küldünk róla.

Részletek Megtekintések száma: 8560

Ingatlan helye: Mihályháza, Mihályháza

 

Mihályháza  község Magyarország nyugati felén, a Balatontól északra, a Kisalföld és Kemeneshát találkozásánál Pápa városától nyugatra, mintegy 13-14 km távolságra helyezkedik el. Lakossága megközelítőleg 800 fő. Dinamikusan fejlődő községként óvoda, Háziorvosi,  – és fogászati rendelés, védőnői szolgálat, könyvtár, országos versenyek színhelyeként szolgáló Kultúrház működik. Posta, boltok, és ami nagyon fontos, gyakori busz –és vonatközlekedés segíti a lakosság minden napszakban tömegközlekedési igényeit.  Pápa mellett  Celldömölkváros is közel van, mindkettő városban Termálfürdővel, munkalehetőségekkel. Két vulkáni tanuhegy is elérhető a közelben: Somló és a Ság –hegy. Az  ódon várak, kastélyok kedvelői kirándulhatnak  gyönyörű fekvésű Somló várának romjaihoz, a csodálatos parkkal övezett pápai Esterházy- kastélyhoz, a dobai  Erdődy-kastélyhoz, vagy a romos állapotában is megfogó  somlószőlősi Zichy-kastélyhoz, továbbá sok érdekes látnivalók nyújtanak a helyi és a környékbeli települések templomai egy küzdelmes múlt felidézői. A település fekvése meghatározza az idegenforgalmi lehetőségeket.Ebben a közösségi életben kiemelkedő községben vált eladóvá ez a 140 m2-es vendéglátó egységként működő családi ház. Előírásoknak megfelelő elrendezése, és kialakítása, tágas helyiségei révén, közösségi életet összekovácsoló,  rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Helységei: kiszolgáló egység, vendégtér, konyharész, szociális helyiségek, raktárak. Fűtését gázkazán, melegvízét gázbojler szolgáltatja. Teljes közművel rendelkezik.Ha valaki vállalkozó kedvű, és szeretné egy új területen kipróbálni magát, vagy már van hasonló vállalkozása, és tudja, hogy jól  profitáló szakma, vagy csak befektetésben gondolkodik  jelenlegi bérlője miatt, hívjon bátran.Azon fiatalok jelentkezését is várom, akik szeretik a kihívásokat, és az ingatlan jelenlegi profilját megszüntetve, és kihasználva a falusi CSOK lehetőségét családi házzá alakítaná, és otthont varázsolnának belőle.

 

 

as

Adatok

Megbízás célja:EladóIngatlan jellege:Üzlethelyiség, Vendéglátó egység, Vállalkozás
Telekméret:n.a.Alapterület:n.a.
Építés éve:Szobák száma:n.a.
Szintek:n.a.Fűtés:Egyedi gáz, Cserépkályha (fa)
Közművek:Gáz (bevezetve), Vezetékes víz, Villany, Szennyvíz, Kábel TV, Internet, Gáz és Elektromos szabványnak megfelelő
Felszereltség:
Közös költség:n.a.Bútorozott:nem
Helyiségek:n.a.
Energetikai besorolás:Tanúsítvány nélkül

Fotók

/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5160/DSC02675.JPG/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5160/DSC02677.JPG/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5160/DSC02685.JPG/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5160/DSC02687.JPG
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5160/DSC02689.JPG/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5160/DSC02690.JPG

Érdeklődés

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni erről az ingatlanról, a következő űrlap kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
code

Ajánlja ezt az ingatlant ismerősének

Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az ismerőse nevének megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A Az ismerőse e-mail címének megadása kötelező.
code

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: