Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Nagytevelen, a tó közelében 2500 m2-es birtok eladó - CP5340

Eladási ár:
25,00 MFt
Ár nyomonkövetése
Amennyiben változik az ingatlan ára, e-mailben értesítést küldünk róla.

Részletek Megtekintések száma: 743

Ingatlan helye: Nagytevel, Nagytevel

 

Veszprém megyében, a Bakony lábánál ott ahol a Pápai-síkság és a Bakonyalja találkoznak, csodálatos környezetben terül el a német nemzetiségi község, NAGYTEVEL, mely 10 km-re található Pápától. Itt még ma is őrzik a történelmi hagyományokat. Nagytevel számos értékkel és vonzó természeti adottsággal rendelkezik. A vadregényes bakonyi táj nyújt maradandó élményt az idelátogatónak. A településre érve szembetűnik a széles főutca, két oldalán magas kőkerítésekkel egymáshoz tapadó házaival, a házak előtt katonás rendben sorakozó szilva-, dió- és hársfákkal. Hófehér temploma tekintélyt parancsolóan magasodik a porták fölé.

Erdökkel, hegyekkel körülvéve terül el a 34 hektáros víztározó-tó, melyévről évre fejlődik, egyre színvonalasabb pihenést biztosít nyaranta a pihenni vágyóknak. A tó vize gyorsan felmelegedik és akár az ősz beköszöntéig is kellemes meleg marad. A nyaralók a strandon élvezhetik a napfényt és a vizet. Túrázási lehetőség a kijelölt túraútvonalon (Nagytevel - Király-kapu - Bakonybél)

A település legmagasabb pontjáról gyönyörű kilátás a Kisalföldre, a Somlóra, a kőszegi hegyvonulatra, az Alpokaljára, a közelben elhelyezkedő mesterséges tóra. Mint természeti érték, található itt különleges állat és növényvilág, gyógynövények, források (a közelmúltban került felújításra az Ida-forrás és a Szűz Mária szobor részére kialakított építmény), tiszta levegő, zajtalan környezet, valamint pozitív kisugárzást nyújtó szikla.

Ebben a méltán elismert fauban, szinte a tó szomszédságában vált eladóvá ez a 2500 m2 –es területtel rendelkező, hegyoldalban húzódó, teljes privát szférában elhelyezkedő, arborétumként is beillő birtok. A számos, több száz értékes, és nemes fákkal, cserjékkel, beültetett különleges hangulatot árasztó birtok eszmei értéke tulajdonosának felbecsülhetetlen, hiszen minden egyes növény, és a terület minden szeglete az elmúlt 22 év saját keze munkáját dicséri. Felsorolni is nehéz a különleges növényvilágot. fák közül: alma 22db / különböző nemes fajták/, körte 14 db, szőlő 60 tő / csemege/, gesztenye 3  / maróni/, őszibarack, nektarin 18db,kajszi 4 db, vörös alma 4/ különleges fajta ,ritkaság, kívül-belül vörös/, som 3 db, cseresznye 11 / korai, közép korai, kései fajták/, vörös juhar 1,gingo-biloba 1db, díszfák 5 db, platán 8 db, galagonya 1 db, mogyoró 2 db, berkenye 2/ nemesített/, nyírfa 2 db, selyem fenyő1db, mobilis fenyő 4 db, fenyők / normann ,koreai ,fekete ,ezüst / 84 db, birs alma 1 db, naspolya, tulipán fa 4 db ,tiszafa 4 db, dió 15, szilvafa 1 db, mandula 2 db. Cserjék : puszpángok, orgona, mahónia, babérfa, boróka aranyeső,babarózsa,jezsámen,,japán birs, nyári orgona, kiwi, füge, egres, áfonya , eper, ribizli, josta, berkenye, málna, lila akác, krisztus tövis, díszbokrok  350 db, köztük rózsák 97 db, tuják 18 db, gumós virágok: tulipán, liliom, írisz ,dália, domb oldalban eperfák, kúszó bokrok.

A birtok tetején, külső szemmel nem látható 70 m2 könnyűszerkezetes, de teljesen beszigetelt  épült. Az épület előtérből, 3 hálószobából, konyhából, fürdő, és vécé helyiségekből áll. Fedett verandája 50 m2, ahol még nyári konyha is be lett rendezve. Erről a teraszról a Bakony panorámája, a csend, és a természet közelsége minden évszakban feltöltődést, kikapcsolódást nyújt tulajdonosai számára. Víz ellátását, 120 m mély fúrt kút, és hidroforos rendszer biztosítja, ez az arborétum öntözőredszerét, és a házat is ellátja minősített ivóvízzel, villanybojler biztosítja a melegvizet, illetve elektromos hőpanelek gondoskodnak a melegről. A birtok fenntartásához szükséges motorizált kerti eszközök is a vételár része.

 

Ennek a természeti különlegességnek megteremtője várja hasonló beállítottságú veőjét, aki ugyan ilyen alázattal, szerelemmel gondozza, és élvezi tovább ezt a nem mindennapi Birtokot! Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk!

 

as

Adatok

Megbízás célja:EladóIngatlan jellege:Nyaraló/Üdülőház
Telekméret:2500 m2Alapterület:70 m2
Építés éve:Szobák száma:n.a.
Szintek:n.a.Fűtés:
Közművek:Villany, Fúrt kút
Felszereltség:
Közös költség:n.a.Bútorozott:nem
Helyiségek:n.a.
Energetikai besorolás:Tanúsítvány nélkül

Fotók

/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5340/1.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5340/10.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5340/13.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5340/14.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5340/2.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5340/3.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5340/4.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5340/5.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5340/6.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5340/7.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5340/8.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5340/9.jpg

Érdeklődés

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni erről az ingatlanról, a következő űrlap kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
code

Ajánlja ezt az ingatlant ismerősének

Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az ismerőse nevének megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A Az ismerőse e-mail címének megadása kötelező.
code

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: