Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Ajka Bakonygyepesen eladó 270 m2 hasznos alapterületű félkész ház - CP5382

Eladási ár:
40,90 MFt
Ár nyomonkövetése
Amennyiben változik az ingatlan ára, e-mailben értesítést küldünk róla.

Részletek Megtekintések száma: 584

Ingatlan helye: Ajka, Ajka Bakonygyepes

 

Ajka Bakonygyepesen eladó 270 m2 hasznos alapterületű félkész ház

Ajka külvárosi részén, Bakonygyepesen eladó egy háromszintes félkész ház. Az Ajkától 5 km távolságra, Bakonygyepesen belül frekventált helyen épülő több lehetőséget is magában rejlő ingatlan 490 m2-es telken fekszik. A három szint úgy lett kialakítva, hogy akár nagycsaládosnak, akár két generációnak, de nem utolsó sorban befektetésnek is kiváló lehetőség. A háromszintes ház új nyílászáróval, új tetővel, és szerkezetkész készültségben van jelenleg. Külső szigeteléséhez szükséges anyag már raktározva van, ez tulajdonosváltásnál átadásra kerül. A tudatos belső kialakításnak köszönhetően, a belső terek úgy lettek kialakítva, hogy a fenti lehetőségek bármelyike megvalósítható. Eredetileg egyszintes ház stabil alapokkal rendelkezett, és erre épültek a felső szintek, az alsó szint hasznos alapterülete nagyjából 100 m2. Ugyan ez az alapterület a középső szinten is, a felső- harmadik szint a tetősík miatt 70 m2 hasznos alapterületen beépíthető. Így összeségében 270 m2-es a ház. Befektetésben gondolkodó építtető így három, külön bejáratú lakást tud kialakítani, a belső, egészen a harmadik szintig felépíthető lépcsőházzal. Családi otthon- vagy kétgenerációs ingatlan befejezéséhez is ideális a helyiség elosztás. A belső válaszfalak készen vannak, az aljzatszigetelés megtörtént. A vizesblokk kiállások elkészültek.

Ha szeretne egy kényelmes otthont, amit a saját elképzelése szerint befejezhet, vagy befeketésben gondolkodik, és három lakássá alakítva egy biztos megtérüléssel bérbeadható, ez a félkész ingatlan mindegyik ingatlancsoport kereső ügyfeleit megcélozza. Ha felkeltette érdeklődését a ház, kérem, hívjon telefonon, és időpont egyeztetés után a belső kialakítás is megtekinthető.

Teljes​k​örű pénzügyi tanácsadással, ügyintézéssel segítjük, hogy a lehetőséghez képest a legjobb kondíciókat megtaláljuk az Ön számára, akár lakossági, akár befeketítési profilban gondolkodik.

+ 36 70 904 5517

 

Sándor Veronika

 

as

Adatok

Megbízás célja:EladóIngatlan jellege:Családi ház
Telekméret:490 m2Alapterület:270 m2
Építés éve:Szobák száma:n.a.
Szintek:3Fűtés:
Közművek:Gáz (bevezetve), Vezetékes víz, Villany, Szennyvíz, Kábel TV, Internet, Ipari áram (380V), Gáz (telken belül), Gáz és Elektromos szabványnak megfelelő
Felszereltség:
Közös költség:n.a.Bútorozott:nem
Helyiségek:n.a.
Energetikai besorolás:Tanúsítvány nélkül

Fotók

/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5382/2.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5382/3.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5382/5.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5382/6.jpg

Érdeklődés

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni erről az ingatlanról, a következő űrlap kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
code

Ajánlja ezt az ingatlant ismerősének

Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az ismerőse nevének megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A Az ismerőse e-mail címének megadása kötelező.
code

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: