Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Eladó Vaszaron kétszintes, 260 m2-es családi ház - CP5443

Eladási ár:
54,90 MFt
Ár nyomonkövetése
Amennyiben változik az ingatlan ára, e-mailben értesítést küldünk róla.

Részletek Megtekintések száma: 614

Ingatlan helye: Vaszar, Vaszar

Eladó Vaszaron kétszintes, 260 m2-es családi ház

Vaszar Veszprém és Győr-Moson-Sopron megye határán fekvő folyamatosan fejlődő község, nagyon vonzó mint a Pápai mint pedig a Győrből kiköltözők számára. Pápa 8 km-re Győr pedig 35 km távolságra vannak. Vaszar népszerűségének több oka is van: Pápa melletti első településre egyre több fiatal költözik, több, a bázison dolgozó magyar és külföldi család otthona, másrészt a lassan elkészülő gyorsforgalmi útnak köszönhetően még gyorsabban elérhető Győr városa ahova ugyancsak nagyon sokan járnak át dolgozni. Aki pedig tömegközlekedést választaná uticéljai elérésére, azt akár vasúton, akár pedig távolsági busszal is könnyedén elérhet. Mindkét tömegközlekedés gyakori járatokkal biztosítja az itt élők közlekedését. Vaszar infrastruktúrája magas, bölcsőde óvoda, 8 osztályos általános iskola fogadja a falu kis lakóit, körzeti orvosi rendelő, gyógyszer látja el a betegeket. Több élelmiszerüzlet, posta szolgálja a lakók kényelmét.

Ebben a dinamikusan fejlődő községben vált eladóvá ez a több funkciós családi ház. Eredetileg kétszintes, külön bejáratú lakóház jelenleg megosztva vállalkozás és lakószint, de egyszerű vissza alakítás után akár két generációnak, nagyobb családnak is kényelmes életteret biztosít. Az ingatlan szintenként 130 m2 amely az alábbi helyiségekből áll: Alsó szint: biztos hozamot hozó vállalkozás színtere. A vállalkozáshoz előírt helyiségek illetve iroda lett kialakítva. Felső szint: előtér, 4 szoba, fürdőszoba, wc. Az ingatlan 2100 m2 telken fekszik, aminek nagy része bio gazdaság ( zöldség- és gyümölcs termelés) és belső udvar, ahol angol kertként kialakított halastó, garázs és melléképület található. Az egész ingatlan melegét radiátorokra kötött vízteres kandalló, melegvíz ellátását pedig villanybojler biztosítja.

Ha szeretne magának, vagy több generációjának lehetőségekbe bővelkedő nagy családi házat, esetleg otthoni vállalkozásban gondolkodik, esetleg őstermelőként értékeli a nagy terület adta lehetőségeket, ebben a családi házban ezek valamelyikét megtalálhatja.

CSOK, falusi CSOK, Hitelügyintézés, értékbecslés, energetika, jogi háttér egy helyen. Teljes ügyintézés eladói és vevői oldalon egyaránt.

Az ingatlan irányára: 54.900.000.-ft

Tel: + 36 70 904 5517

as

Adatok

Megbízás célja:EladóIngatlan jellege:Családi ház, Vállalkozás
Telekméret:2100 m2Alapterület:260 m2
Építés éve:Szobák száma:4
Szintek:2Fűtés:
Közművek:Vezetékes víz, Villany, Kábel TV, Internet
Felszereltség:
Közös költség:n.a.Bútorozott:nem
Helyiségek:n.a.
Energetikai besorolás:Tanúsítvány nélkül

Fotók

/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5443/2.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5443/3.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5443/4.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5443/5.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5443/6.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5443/7.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5443/8.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5443/9.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5443/IMG_7377.jpg

Érdeklődés

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni erről az ingatlanról, a következő űrlap kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
code

Ajánlja ezt az ingatlant ismerősének

Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az ismerőse nevének megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A Az ismerőse e-mail címének megadása kötelező.
code

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: