Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Nagytevelen eladó jó állapotú ház nagy telekkel - CP5487

Eladási ár:
22,50 MFt
Ár nyomonkövetése
Amennyiben változik az ingatlan ára, e-mailben értesítést küldünk róla.

Részletek Megtekintések száma: 174

Ingatlan helye: Nagytevel, Nagytevel

 

Veszprém megyében, a Bakony lábánál ott ahol a Pápai-síkság és a Bakonyalja találkoznak, csodálatos környezetben terül el a német nemzetiségi község, NAGYTEVEL, mely 10 km-re található Pápától. Itt még ma is őrzik a történelmi hagyományokat. Nagytevel számos értékkel és vonzó természeti adottsággal rendelkezik. A vadregényes bakonyi táj nyújt maradandó élményt az idelátogatónak. a településre érve szembetűnik a széles főutca, két oldalán magas kőkerítésekkel egymáshoz tapadó házaival, a házak előtt katonás rendben sorakozó szilva-, dió- és hársfákkal. Hófehér temploma tekintélyt parancsolóan magasodik a porták fölé.

Erdökkel, hegyekkel körülvéve terül el a 34 hektáros víztározó-tó, melyévről évre fejlődik, egyre színvonalasabb pihenést biztosít nyaranta a pihenni vágyóknak. A tó vize gyorsan felmelegedik és akár az ősz beköszöntéig is kellemes meleg marad. A nyaralók a strandon élvezhetik a napfényt és a vizet. Túrázási lehetőség a kijelölt túraútvonalon (Nagytevel - Király-kapu - Bakonybél)

A település legmagasabb pontjáról gyönyörű kilátás a Kisalföldre, a Somlóra, a kőszegi hegyvonulatra, az Alpokaljára, a közelben elhelyezkedő mesterséges tóra. Mint természeti érték, található itt különleges állat és növényvilág, gyógynövények, források (a közelmúltban került felújításra az Ida-forrás és a Szűz Mária szobor részére kialakított építmény), tiszta levegő, zajtalan környezet, valamint pozitív kisugárzást nyújtó szikla.

Ebben a méltán elismert faluban, egy dombtetőre nyúló zsákutcában vált eladóvá ez a közel 2000 m2-es telken épült 80 m2-es családi ház. Az ingatlan a kiváló környezeti adottságai mellett számos jó tulajdonsággal rendelkezik. Ezek közül a gépészeti, burkolati felújítás mellett, a kétfajta fűtési mód teszi értékesebbé, és értékállóbbá. A villany és a vízhálózat korszerűsítése megtörtént. Az ingatlanban több nyílászáró már hőszigetelt. A fürdőszoba ugyancsak megújult. Helyiségei: Előtér, utcafronton két tágas szoba, melywk laminált parketta burkolatot kaptak. Konyhája tágas, világos, az étkező itt kapott helyet. A kamra is hasznos helyisége egy családi háznak. Fürdőszobájában zuhanykabint építettek be, innen nyílik egy külön ajtóval a wc is. A házhoz egy külső kazánház és egy garázs tartozik. A kazánházban mind gázkazán, mind pedig vegyestüzelésű kazán is biztosítja a ház melegét, amit radiátoros hőleadókkal alakítottak ki.

A telek nagysága ( 1776 m2 ) miatt kerítéssel leválasztott udvar inkább parkosított, míg a hátsó nagyobbik részt művelik. Vállalkozásra is alkalmas ipari árammal bővített az áramhálózat.

Ha családja számára egy idilli környezetben képzeli el az otthonát, vagy akár hétvégi házban gondolkodik, vagy nem utolsó sorban üzleti céllal keres piacképes ingatlant, ebben az ingatlanban mindegyik lehetőséget megtalálja.

CSOK, Falusi CSOK, Hitelügyintézés, Energetika, Jogi háttér egy helyen.

Sándor Veronika

Az ingatlan ára: 22.500.000.-ft

+ 36 70 904 5517

 

as

Adatok

Megbízás célja:EladóIngatlan jellege:Családi ház
Telekméret:1776 m2Alapterület:80 m2
Építés éve:Szobák száma:1
Szintek:1Fűtés:Egyedi gáz, Központi (gáz), Központi (fa/szén)
Közművek:Gáz (bevezetve), Vezetékes víz, Villany, Szennyvíz, Kábel TV, Internet, Fúrt kút, Ipari áram (380V), Gáz (telken belül), Nincs, Gáz és Elektromos szabványnak megfelelő
Felszereltség:
Közös költség:n.a.Bútorozott:nem
Helyiségek:n.a.
Energetikai besorolás:Tanúsítvány nélkül

Fotók

/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5487/1.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5487/10.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5487/11.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5487/2.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5487/3.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5487/4.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5487/5.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5487/6.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5487/7.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5487/8.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5487/9.jpg

Érdeklődés

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni erről az ingatlanról, a következő űrlap kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
code

Ajánlja ezt az ingatlant ismerősének

Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az ismerőse nevének megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A Az ismerőse e-mail címének megadása kötelező.
code

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: