Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Döbröntén patakparti közműves 585 m2-es telek eladó - CP5490

Eladási ár:
7,90 MFt
Ár nyomonkövetése
Amennyiben változik az ingatlan ára, e-mailben értesítést küldünk róla.

Részletek Megtekintések száma: 120

Ingatlan helye: Döbrönte, Döbrönte

 

Veszprém megyében Döbrönte zsáktelepülésén a Bittva völgyében építési telek eladó

A kis, alig 280 fős falu Veszprém megye nyugati szélén, az Észak-Bakony lankás dombvidékén, Pápától mindössze 14 kilométerre-délre helyezkedik el, a Bittva patak völgyében. Lakott területe közúton Ganna felől közelíthető meg. A csendes kis zsáktelepülést igazán festőivé teszi a zöldellő, dimbes-dombos táj. Legfontosabb látnivaló egyértelműen Szarvaskő vára, ami egy rövid, kellemes sétával érhető el a központból.

Döbröntéből indulva remek kirándulások tehetők a Bakonyban, körülbelül egyórányi sétára található az Ödön-forrás. Az Üdülőtelep irányába is érdemes elsétálni, a Bittva patak felett kedves hidacska ível, az árnyas fák alatt fapadokon pihenhetnek a kirándulók.

Itt, a Bittva patak mentén, már kiépült üdülő övezetben, vadregényes, természettel körülölelt vidéken kerültek kialakításra építési telkek. Minden telek végében ott csordogál a patak, mely amellett hogy hangulatos, a telkek értékét is növelik. Saját kis hidak építhetők a patakhoz. Az itt már több telken elindult építkezés és ingatlanfejlesztés szomszédságában, első –sarki telekként vált eladóvá ez a 585 m2-es közműves telek. ( villany, víz). A telek adottságai miatt a rendezési terv alapján a 20 %-os beépíthetőséget figyelembe véve 5 x 14 méteres épület építhető rá. Az áramellátása 3 x 25 A. a telek 54 m hosszú, nagy része a kapu kivételével bekerített,  az esetleges munkagépek közlekedésének lett kihagyva. Egy része térkövezett, a leendő udvar része pedig nehézgépek súlyát is elbíró földkezelést kapott az építkezésre gondolva.

Ha egy csendes, egyedülálló elhelyezkedésű környezetben képzeli el akár a hétvégi, akár állandó otthonát, itt, az amúgy is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő bakonyi gyöngyszemként emlegetett Döbrönte kisközségben, a Bittva parton megtalálja.

A telek ára: 7.900.000-ft

 

as

Adatok

Megbízás célja:EladóIngatlan jellege:Építési telek
Telekméret:585 m2Alapterület:n.a.
Építés éve:Szobák száma:n.a.
Szintek:n.a.Fűtés:
Közművek:Vezetékes víz, Villany, Ipari áram (380V)
Felszereltség:
Közös költség:n.a.Bútorozott:nem
Helyiségek:n.a.
Energetikai besorolás:Tanúsítvány nélkül

Fotók

/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5490/1.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5490/2.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5490/3.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5490/38207765_5d57420fead3693a237b8d27780ecbb5_wm.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5490/4.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5490/5.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5490/7.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5490/8.JPG

Érdeklődés

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni erről az ingatlanról, a következő űrlap kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
code

Ajánlja ezt az ingatlant ismerősének

Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az ismerőse nevének megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A Az ismerőse e-mail címének megadása kötelező.
code

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: