Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Ugodon 86 m2-es családi ház 3421 m2 –es telken eladó - CP5516

Eladási ár:
15,90 MFt
Ár nyomonkövetése
Amennyiben változik az ingatlan ára, e-mailben értesítést küldünk róla.

Részletek Megtekintések száma: 113

Ingatlan helye: Ugod, Ugod

 

Ugodon 86 m2-es családi ház 3421 m2 –es telken eladó

Ugod Község Pápától 15, nagyobb városoktól 50 km-re fekvő, fejlődő község. Erre a községre nemhogy a lakosság létszámának csökkenése lenne jellemző, hanem a fiataok által egyre gyakrabban választott otthonteremtés vált jellemzővé az elmúlt években. Egyre több ingatlant újítanak fel, Pápáról számos család dönt úgy, hogy társasházi lakását ugodi családi házra cseréli. A településen Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola, Művészeti Iskola, Napköziotthonos Óvoda, Könyvtár, egészségház orvosi rendelővel, védőnői szolgálattal és gyógyszertárral is működik.

Ebben a dinamikusan fejlődő községben, egy csendes családi házas és zsákutcás részen vált eladóvá ez az általános állapotú, de modernizálást igénylő ingatlan. A ház saroktelke 50 m széles, 3421 m2 telkét akár több építési telekké is kimérhető. A ház jelenlegi tulajdonosának családja építette, azóta is a család tulajdonában van. Építése 1964–es években kezdődött és fejeződött is be. Az udvar felöl L alakú ház két bejáratával két generáció együttélésére tervezték. Magas lábazata terméskővel épített, most is stabil szerkezetű. A ház helyiségelosztása: Udvar felüli két bejárat, ami egy közös terasszal összekötött. Az eredetileg főbejáratnak tervezett helyiség jelenleg egy társalgó, ahonnan a többi helyiség nyílik. Utcafronton 2 nagyszoba, fürdő, wc, egy újabb társalgó, ami félszobának is megfelelő, és a nagyméretű konyha, kamra. Itt található a másik bejárat. Modernizálás után a közös teraszra a konyha étkezőből és a nappaliból is a nyugati fekvésű teraszon pihenhet a család. Az ingatlan jelenleg mobil kandalló fűtéssel rendelkezik. Melegvíz ellátását villanybojler szolgáltatja. Burkolatok: szobák hajópadló, a többi helyiség mázas lap. Az ingatlanon vizesedés nyoma nincsen. A telek hatalmas, állattartásra, vállalkozásra alkalmas, de nagyon hosszú utcafronti része lehetővé teszi építési telek kimérését.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ugyan felújítandó, de kiváló szerkezetű és helyiségelosztású értékálló helyen lévő ingatlan, keressen bizalommal.

irodám falusi CSOK, teljes hitelügyintézést, energetikát, jogi hátteret biztosít eladói vevői oldalon egyaránt.

Az ingatlan irányára: 15.900.000.-ft

+ 36 70 904 5517

 

as

Adatok

Megbízás célja:EladóIngatlan jellege:Családi ház
Telekméret:3421 m2Alapterület:86 m2
Építés éve:1964Szobák száma:2+1
Szintek:n.a.Fűtés:Kandalló (fa)
Közművek:Vezetékes víz, Villany, Szennyvíz
Felszereltség:
Közös költség:n.a.Bútorozott:nem
Helyiségek:n.a.
Energetikai besorolás:Tanúsítvány nélkül

Fotók

/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5516/1.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5516/10.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5516/11.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5516/12.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5516/15.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5516/16.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5516/3.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5516/4.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5516/5.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5516/6.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5516/7.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5516/8.jpg
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5516/9.jpg

Érdeklődés

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni erről az ingatlanról, a következő űrlap kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
code

Ajánlja ezt az ingatlant ismerősének

Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A e-mail cím megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az ismerőse nevének megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A Az ismerőse e-mail címének megadása kötelező.
code

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: