Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Összes ajánlat: - 47 db

Összesen: 47, megjelenítve: 1-10
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5207/78269638_734069987102196_721576663464280064_n.jpg

Pápán a Vajda lakótelep mögött újépítésű garázssoron garázsok eladók.

Pápán a Vajda lakótelep mögött újépítésű garázssoron garázsok eladók.

19-23 m2 nettó alapterületűek, a garázssor előtti rész tereprendezése, szilárd murva rétegezése folyamatban van, a villanyellátása engedélyezve az E-On által 2020-ban lesz teljesen bekötve. Frekventált helyen, újépítésű társasházak, illetve régebbi társasházak egyaránt közel vannak, városfejlesztésben utca kialakítása és út szilárd burkolása szerepel.

Árak: 3.320.000 ft / db

Azonosító:CP5207
Helye:Pápa, Vajda Ltp.
Cél:Eladó
Irányár:3,32 MFt / 10,71 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5206/1.jpg

Pápán az Igal ltp-en 42 m2-es 3.emeleti lakás eladó

 

Eladó Veszprém megyében, Pápa városában, az Igal lakótelepen, ,gondos társasházban 3.emeleti 42 m2 alapterületű jó állapotú lakás. Az ingatlan elrendezése: nagyszoba, egy félszoba, tágas közlekedő, fürdő - külön WC helyiség, konyha, éléskamra, gardrób. A lakás melegéről a társasház házközponti fűtésrendszere gondoskodik. A közös költség 24 300 Ft, melyben benne van a teljes éves fűtés, a melegvíz, valamint a szemétdíj egy része is, valamint a társasházi megtakarítás, melyből tervezik a közeljövőben az épület külső hőszigetelését. A lépcsőházi nyílászárók cseréje, lépcsőház festése már megtörtént. Az Igal lakótelep egy fejlődő lakótelep, számos munkalehetőség van a közelben, gyárak, ugyanakkor nagyon csendes, nyugodt, kulturált környékké alakult át. Az ingatlan közvetlen közelében élelmiszerbolt, benzinkút, dohánybolt, játszótér, valamint remek buszközlekedés a belváros felé, valamint munkásbusz közlekedés, illetve kiépített bicikliút található. A tárasháznak nincs tartozása, a megtakarításokból fognak megvalósulni a beruházások.

 

Befektetésnek is kiváló, most is megbízható albérlő lakja, az ingatlan árában beletartozik a teljes bútorzat.

 

Azonosító:CP5206
Helye:Pápa, Igal lakótelep
Cél:Eladó
Irányár:10,90 MFt / 35,16 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:42 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5205/1.jpg

Bében összközműves 1625 m2-es telek eladó

Veszprém megyében, Béb településen eladó új lakóövezetben lévő, frekventált elhelyezkedésű teljes közműves 1625m2 -es telek. ( viz, villany 48A,, csatorna, gáz) .A 2019 –es év az építkezésben 5 %-os ÁFA utolsó lehetősége. Még időben kihasználhatja a kedvezőbb építési feltételeket, annál is inkább, hiszen egy 160 m2-es ingatlan építésére szóló, engedélyezett tervdokumentációt ad a tulajdonos a telekhez, a mai elvárásoknak megfelelő magas igényű, megfontolt elrendezéssel.

Utolsó lehetőség az év végéig.. használja ki!!

Azonosító:CP5205
Helye:Béb, Béb
Cél:Eladó
Irányár:2,00 MFt / 6,45 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5204/1.jpg

Pápán a Huszár ltp-en 47 m2-es, 4.emeleti lakás eladó

 

 

 

Veszprém megyében, Pápán, a közkedvelt, városközponthoz, bevásárlóközpontokhoz, iskolához, óvodához közeli Huszár lakótelepen eladó ez a felújított 47 m2-es 4.emeleti téglalakás. A felújítás során nyílászárók cseréje redőnnyel, villany, gáz teljes cseréje részben burkolatok modernizálása történt. A nagy ablakoknak, és déli fekvésének köszönhetően napos, világos lakás. A rezsi költsége alacsony, egyedi órákkal rendelkezik. Fűtését gáz. konvektor, melegvíz ellátását új villanybojler biztosítja. Közös költsége 9400 ft. Két nagyméretű szobája eredeti tölgy parkettás, nagyon szép állapotban. A közlekedő új vízálló parkettát kapott, a többi helyiséget új járólappal látták el. Tisztasági festéskor világos, letisztult színek választásával az ingatlan modern hatását, és a terek tágasabb érzetét érték el. Befektetésnek is kiváló, azonnal költözhető.

 

 

Azonosító:CP5204
Helye:Pápa, Huszár Ltp.
Cél:Eladó
Irányár:12,99 MFt / 41,90 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:47 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5203/1.jpg

Pápán belvárosközeli 47 m2-es üzlet eladó.

Veszprém megyében, Pápán, a történelmi belvárostól pár perc sétára eladó egy 47 m2 alapterületű, üzletnek nyilvántartott ingatlan. Az ingatlan 1-2 héten belül igény szerint lakássá átminősíthető. Tetőtere beépíthető, engedélyezett tervek alapján, 27 m2-el növelhető a hasznos terület, így akár saját kisebb vállalkozásnál az első részben üzletcélú, a hátsó illetve felső része lakáscélú hasznosításra alkalmas. Jelenleg előtér, külön wc, külön zuhanyzó, egy nagyobb légterű helyiségből, illetve egy parkettázott félszobából áll. Ebben az elrendezésben akár most is lakásnak használható, vagy kiadható. Fűtése gáz konvektor, melegvíz ellátását villanybojler szolgáltatja.

Azonosító:CP5203
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Eladó
Irányár:8,90 MFt / 28,71 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5202/1.jpg

Pápán, a Tókert elején polgári jellegű ikerház eladó

Veszprém megyében, Pápa belvárosának szélén, a Tókert elején, az egyik legkedveltebb utcában eladó egy két lakrészes ikerház 673 m2-es telken. Az ingatlan eleje a 1930-as években épült, homlokzata nagypolgári jelleget hordozza magán, mely egyedivé teszi külsejét. Ebben a lakrészben egy nagyszoba, konya-étkező, és fürdőszoba található. 15 évvel ezelőtti hozzá épülés során, egy külön lakrész lett kialakítva, mely az akkori építés jellemzőit mutatja. Itt 2 szoba, konyhasarok, és fürdőszoba elhelyezésével kényelmes ingatlanná vált. A gáz mindkét ingatlanba be van vezetve, de cserépkályha fűtés is megoldott. Jelenleg mindkét lakrész bérbe van adva. Az udvar és a kert nagy része füvesített, gyümölcsfákkal tarkított. A Belváros közelsége, a polgári jelleg, és az utcakép méltán tette a családi házas övezetek közül a legelőkelőbb helyre.

Azonosító:CP5202
Helye:Pápa, Tókert
Cél:Eladó
Irányár:20,00 MFt / 64,52 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:673 m2
Alapterület:110 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5201/1.jpg

Pápán magasföldszinti 55 m2-es felújított lakás eladó

 

Veszprém megyében, Pápán a Korona utca környékén ,eladó panell épületben egy magasföldszinti, 55 m2-es két szoba, étkező felújított lakás. A központi elhelyezkedése lévén minden pár percre elérhető: Pápa történelmi belvárosa, iskola, óvoda, bevásárlóközpont. Az eladó lakás középső panel épületben található a magasföldszinten, így akár idős korosztálynak, akár gyermekes családnak is ideális. A lakás alatti -tároló részt vastagon leszigetelték, így nem érezhető a földszinti hűvősebb levegő. Fekvése dél-nyugati, reggeltől estig besüt a nap a minden helyiségben beépített nagyméretű műanyag nyílászárókon. Ablakai redőnnyel felszereltek. A lakásban a felújítás során a villany és vízvezetékeket cserélték, illetve új radiátorokat szereltek fel e régiek helyett. A társasház ugyan központi fűtőrendszerrel üzemel, de a lakások radiátorain külön mérők vannak, így az egyedi fogyasztást mérve, az év végével korrigált közös költség számla készül. Az eladásra kínált lakás radiátorai a leghidegebb téli hónapokban is minimálisan vannak megnyitva, így több havi közös költség árát kapja vissza tulajdonosa az elszámoláskor. A lakás elosztása kényelmes életteret biztosít tulajdonosának. A közlekedőből, ahol praktikus beépített szekrények vannak,  nyílik a fürdőszoba, amely teljesen megújult, ahogy a mellette lévő ugyancsak külön bejáratú wc is. A hatalmas nagyszoba kisebb térelválasztóval különül el az étkezőtől. Ehhez a szobához- nappalihoz tartozik az erkély. A folyosóról még bejuthatunk egy kisebb szobába, illetve a konyhába, ahol ugyancsak új burkolatok, és beépített konyhabútor gáztűzhellyel felszerelve található. A komplett konyha a lakás és az ár tartozéka. Parkolás közvetlenül a lépcsőház előtti védett parkolóban. A lakáshoz külön tárolóhelyiség is tartozik. Befektetésnek is kiváló minőségi lakás, alacsony fenntarthatósága, központi elhelyezkedése miatt könnyen kiadható ingatlan. Közös költsége: 21.000.-ft

 

Azonosító:CP5201
Helye:Pápa, Korona utca környéke
Cél:Eladó
Irányár:15,99 MFt / 51,58 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:55 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5199/1.jpg

Pápán belvárosi 68 m2-es bútorozott lakás igényesnek kiadó

Veszprém megyében, Pápán a belvárosban, újépítésű, impozáns társasházban, a második emeleten kiadó egy teljesen bebútorozott 2 szoba nappalis lakás. helyiségei: előszoba-közlekedő, konyha- étkező, nappali, melynek egy része le lett választva egy kisebb hálónak, ezen kívül még 2 szoba, fürdőszoba, wc. Konyhája teljesen felszerelt, a többi helyiség is teljesen bebútorozott. Saját gáz cirkó kazánja szolgáltatja a melegvizet és a lakás melegét. A többi közműóra is egyedi elszámolású. A lakás alacsony fentarthatóságú. A lakás klimatizált.  Ide csak személyes tárgyai, és ruhái szükségesek, más minden adott. Magára és környezetére igényes, nemdohányzó, hosszú távú bérlésben gondolkodó család jelentkezését várjuk.

2 havi kaució szükséges

90.000.-ft + rezsi

2019.12.01-től költözhető.

 

Azonosító:CP5199
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Kiadó
Irányár:n.a. / n.a.
Bérleti díj/hó:90 eFt / 290 EUR
Telek:n.a.
Alapterület:68 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5198/1.jpg

Pápán a belvároshoz tartozó zöldövezetben 150 m2-es családi ház eladó

 

Veszprém megyében, Pápa belvárosi részéhez tartozó zöldövezeti utcában eladó ez a 600 m2-es telken a 90 –es években épült, 150 m2-es eltolt szintes családi ház. Az ingatlan kiváló statikai állapotban van, repedés, és nedvességmentes. Alsó részén nagy ( két autó befogadására alkalmas) garázs, és ehhez tartozó műhely tartozik. Alsó szintjén egy előszoba, nagy szoba, és konyha étkezővel, kamrával helyezkedik el. Innen fél szintenként ( 6 lépcsőfok) egy-egy hálórész lett kialakítva. Középső szintjén 2 , felső szintjén 1 hálószoba, mindhárom szobához külön erkély, és mindkét fél szinthez külön fürdőszoba ( zuhanyzóval ) tartozik. Praktikus elrendezése a család minden tagjának kényelmes privát szférát nyújt. Szobái parkettásak, a többi helyiség járólap burkolatú. Nyílászárói fa ablakok, ajtók. Az ingatlan melegét gáz- konvektor, melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. Udvara parkosított. Akinek fontos a belváros közelsége, de igényes, természetközeli környezetben szeretne élni, annak kiváló választás ez az ingatlan. Igény szerinti modernizálás után impozáns otthon varázsolható belőle.

 

Azonosító:CP5198
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Eladó
Irányár:25,80 MFt / 83,23 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:600 m2
Alapterület:140 m2
Építés éve:1990
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5197/1.jpg

Pápán a belvárosban 73 m2-es lakás eladó

 

Veszprém megyében, Pápán az Anna térhez közeli utcában, utcafronti, de saját udvarrésszel, és kisebb garázzsal rendelkező 73 m2-es lakás eladó. Az ingatlant 2 éve felújították. A felújítás során műanyag nyílászárókat cseréltek, melyeket redőnnyel szereltek fel, új kondenzációs kombi gázkazánt állítottak be, ami a melegvíz ellátást, és a lakás melegét szolgáltatja. Az előszobát új járólap burkolattal látták, el, fürdője ugyancsak felújítást kapott. Teljes víz- és villany, és gáz hálózat megújult, majd a munkálatok után tisztító festést kapott a lakás. Az ingatlan elrendezése: tágas előszoba, konyha, kamra fürdő, tároló, és 3 nagyméretű szoba, melyből mindhárom egybenyitható, kettő szoba pedig külön bejárattal is rendelkezik. Belső szobájában megtartották a mutatós cserépkályhát is, ami egy szép bútordarab is lehet, de funkcióját tekintve is tökéletesen működik. Rendezett udvar tartozik hozzá. A belső udvarban még két lakás található, a belső teljesen elszeparált, igényes lakók lakják, a középső pedig lakatlan. Az eladásra kínált ingatlant jelenleg bérlők lakják, december elsejétől teljesen üressé válik, és azonnal birtokba vehető. Per- teher- és hitelmentes. Befektetésnek is kiváló, a belváros közelsége, a lakás minősége miatt könnyen bérbeadható ingatlan, saját életvitelszerű ottlakásra is kitűnő, alacsony rezsiköltség, kényelmes élettér jellemezi.

 

Azonosító:CP5197
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Eladó
Irányár:14,99 MFt / 48,35 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Összesen: 47, megjelenítve: 1-10

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: