Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Összes ajánlat: - 77 db

Összesen: 77, megjelenítve: 1-10
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5139/1.jpg

Pápán Vízmű utcában 53 m2-es 3.emeleti tégla lakás eladó!

 

Pápán a volt Kilián lakótelepen egy 12 lakásos téglaépületben eladó ez a 3.emeleti erkélyes lakás. Az épület központi helyen, de mégis szép környezetben található. Az épületet az idén tervezik külső hőszigeteléssel ellátni, amit a közös költség felújítási alapjából fedeznek. A lakás teher- és tartozásmentes. A lépcsőház rendezett, világos, központi nyílászárói már hőszigeteltek, illetve kaputelefonos beléptető rendszerrel felszerelt. Jó fekvése miatt egész nap világos. A lakás elosztása : előszoba, 2 különálló szoba ( ami egymásból is nyitható ), konyha, közlekedő, fürdőszoba, wc, és kisebb kamra helyiségekből áll. A nagyobbik szobából nyílik egy kb 2 m2 –es kényelmes erkély. Ablakai fa ablakok, burkolata parketta, illetve járólap. Gázkonvektoros fűtése van, melegvíz ellátását gáz bojler szolgáltatja. Közös kökltsége 7950 ft , amibe a felújítási alap is bele tartozik. Összességében általános jó állapotú ingatlan, ami modernizálás után a mai elvárásoknak megfelelő, kényelmes társasházi otthon varázsolható belőle.

CSOK, hitelügyintézés, energetika, értékbecslés,jogi háttér

 

Azonosító:CP5139
Helye:Pápa, Kilián Ltp.
Cél:Eladó
Irányár:12,30 MFt / 39,68 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:53 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5137/Heviz_etkezo.jpg

Hévizen ház / nyaraló éves díjjal kiadó- Befektetők figyelmébe!

Hévíz város Délnyugat-Magyarországon található, Zala megyében, a Keszthelyi járásban. A város területén a világon egyedülálló természetes tőzegmedrű gyógytó van, amelynek köszönhetően kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Budapest után 2012-ben Magyarország második legnépszerűbb településévé vált. Népszerűségét természetesen elsősorban a területén található gyógyító hatásáról is ismert Hévízi-tónak köszönheti. A mára már több mint 200 éves fürdőhagyományokkal rendelkező gyógyhelyet évente több százezer turista keresi fel. A nemzetközi vendégforgalom további növekedése várható, hiszen egyre több turista érkezik a közeli sármelléki repülőtérre.

Ebben a fürdővárosban vált kiadóvá ez az impozáns ház- nyaraló.

A ház 360 nm, 8 hálószoba, 9 fürdőszobával illetve WC-vel, közel 80 nm konyha és társalgórésszel, valamint elöl-hátul 22-22 nm télikerttel. Gépkocsibeálló 4 autó részére valamint a ház előtt ingyenes parkolás további 5 autó részére. Minden szobához erkély tartozik, a kert nyugágyakkal, szalonnasütővel van felszerelve. Központi fűtés van minden szobában.

Éves bérleti díja 4.500.000.-Ft.

Sajnos tulajdonosa a távolság miatt már nem tud foglalkozni a kiadással szállástatással. Elsősorban befektetőknek ajánlom, Ha érez önmagában olyan ambíciót, hogy szívesen foglalkozna az ingatlan napi bérbeadásával, és a bérleti díját meg szeretné többszörözni, hívjon bátran. Az elmúlt években folyamatos teljes kapacitással működött, kockázat nélkül profittal.

Azonosító:CP5137
Helye:Héviz, Üdülő övezet
Cél:Kiadó
Irányár:n.a. / n.a.
Bérleti díj/hó:4,50 MFt / 14,52 kEUR
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5134/Kep1.jpg

Pápán 40 szobás panzió eladó

Veszprém megyében, Pápán több éve teljes kihasználtsággal működő,80 fő befogadására alkalmas panzió eladó, teljes berendezéssel, felszereléssel. Főbb adatok:Telek területe: 3000 m2, Ingatlan alapterülete, épületek méretei: Épület 1. : 280 m2, Épület 2. : 280 m2 Épület 3. : 500 m2 Épület 4. : 100 m2 Épület 5.: 150 m2Kiszolgáló épületek : Kazánház: 50 m2 Ipari konyha: 120 m2Raktárak: 800 m2 – tégla, szigetelt ( akár további szobák, lakás kialakítására alkalmas ) 560 m2- könnyűszerkezetes / lemez. Jelenlegi profil: Panzió Jelenlegi kialakítása: 2 ágyas szobák: 9 db ( ezekben konyhasarok, és fürdőszoba található ). 3 ágyas szobák: 19 db. 1 db privát lakás ( 100 m2, akár további két lakássá alakítható ) . ( 100 m2, 3 szoba, fürdő, 2 WC, konyha, étkező ) Jelenlegi kihasználtság: 76 fő. biztos hosszútávú szerződés. Jelenlegi árbevétel: Bérleti díj: 3.800.000.-ft ( 50.000.-ft / fő Raktár: 400.000.-ft . + bevételi forrás lehet: lakás ( 400.000.-ft) Épületek fűtése: padlófűtés, gázkazán, vegyestüzelésű kazán, privát lakásban radiátorok. Áramellátás: 3 x 32.  Az épület 10 cm-es külső szigeteléssel rendelkezik

Biztos, évente 10 % hasznot hozó befektetés, tehát 10 év alatt megtérül a vételár.

 

Azonosító:CP5134
Helye:Pápa, Celli u. környéke
Cél:Eladó
Irányár:400,00 MFt / 1,29 mEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:3000 m2
Alapterület:2000 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5132/1.JPG

Pápa-Tapolcafőn két lakrészből álló családi ház eladó

 

Pápa-Tapolcafőn, 1 szintes, 2 lakrészből álló, összesen 261 m2-es lakóterületű családi ház eladó. Az első épület gádoros, parasztház jellegű,( 1907-ben épült ) hasznos alapterülete 139 m2. Itt található 2 szoba, konyha-étkező, illetve fürdőszoba. A második épület 1996-ban épült, 122 m2-es, előtér ( nappali ) + 2 szobás. Fűtése gáz és vegyestüzelésű kazánról is megoldható. A gyönyörű kandalló melege a téli esték hangulatát emeli.A házhoz tartozó terület 6438 m2-es, részben parkosított, kúttal, kerti csappal rendelkezik, igény szerint akár megosztható, bérbe adható. A ház befektetési célra is kiválóan alkalmas, mivel az első lakrész jelenleg is bérbe van adva, illetve jó elosztása miatt több generáció is zavartalanul tud egymás mellett élni. Számos mellékhelyiség lett kialakítva, kazánház, mosókonyha, fatároló, ezek a két lakrészt összekötő részen találhatók.

A berendezés is eladó, de nem a vételár része.

Irodámban rendelkezésre bocsátom a teljes építkezési dokumentációt, a szerkezeti, szakipari ismertetést, helyiséglistát, külső képeket, belső információkat.

 

Azonosító:CP5132
Helye:Pápa, Pápa-Tapolcafő
Cél:Eladó
Irányár:20,99 MFt / 67,71 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5128/1.jpg

Pápától 15 km-re fatelep / fűrészüzem eladó...

Veszprém megyében, Pápától kb. 15 km-re, 1.5 hektáros területen lévő fatelep / fűrészüzem eladó. Az ipari ingatlan befektetési célra is kiválóan alkalmas. A területen 3 fő épület található, az első, amely kb. 700 m2-es fűthető műhelycsarnok,  a 2. épület 330 m2-es nagyságú, itt árutároló raktárhelyiség van. A 3. épület szociális épület, szintén 330 m2-es, amelyben irodák, szociális helység, étkező, öltözők, illetve targoncagarázs található, TMK műhellyel, beton aljzattal ellátott. Ez az épületet egy ipari vegyestüzelésű kazánnal fűthető. Az ingatlan felszerelt irodákkal,  férfi – női mosdókkal, öltözőkkel rendelkezik. A telepen aszfaltos út vezet a csarnokok között. A telephely kerítéssel körbekerített.

Egyes munkagépek hasító, csomagológépek, illetve targoncák is eladók, melyek ára külön megegyezés tárgyát képezik.

Akár ezt a profilt megtartva, akár más nagyobb vállalkozásnak ajánlott!

Azonosító:CP5128
Helye:Nemesszalók, Nemesszalók
Cél:Eladó
Irányár:95,00 MFt / 306,45 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5126/1.jpg

Gyarmaton 90 m2-es családi ház eladó

 

Gyarmat Győr-Moson-Sopron megye délkeleti részén, a Győrt Pápával összekötő 83-as számú főútvonal és a Győr-Szombathely közti vasútvonal mentén helyezkedik el. Győrtől körülbelül 30 km-re délre, Pápától 15 km-re északra található.

A településen óvoda, iskolaműködik, továbbá saját háziorvosi, fogorvosi, védőnői szolgálat biztosítja az egészségügyi ellátást. Az aktív keresők bejárnak Győr, Pápa és Tét üzemeibe, illetve a mezőgazdaságból élnek.

 

Ebben a dinamikusan fejlődő, egyre több fiatalt vonzó faluban vált eladóvá ez a belsőleg felújított családi ház. Tulajdonosai az elmúlt években a terasz beépítésével megnövelték a belső teret, szigetelt nyílászárókat cseréltek, fűtését  és melegvíz ellátását gáz-cirkó kazánnal modernizálták, burkolatokat cseréltek, energiatakarékos, modern spotlámpákkal látták el az álmennyezetet, a konyhába új beépített konyhabútort építettek be magas minőségű konyhai eszközökkel. Az előszobába belépve láthatjuk a beépített, és leszigetelt teraszt már új, közlekedő formájában, illetve a külön wc-t is itt helyezték el.  A nappali-étkező és konyha  egy légtérbe lett kialakítva a mostani elvárások szerint. Innen nyílik a sarokkáddal ellátott fürdőszoba, és a mosókonyha. A nappali másik oldalán nyílik a nagyszoba ami kb 20 m2-es, és a jelenleg gyermekszobának berendezett félszoba. Ebbe a gyerekbirodalomba az újonnan elkészült folyosóról is nyílik külön ajtó.

770 m2-es telken van még egy kisebb házikó, ( 25 m2-es ), amit már ugyancsak elkezdett a tulajdonos felújítani. Bevezették a villanyt, gipszkartonfalakat helyeztek el, és a vizesblokknak is ki lett alakítva az alapja. Ez a kisház akár egy irodának, pici vállalkozásnak, boltnak kiválóan alkalmas, annál is inkább mert utcafronton benyitható a fala. Az udvar rendezett, egy zárt, betonozott garázs is tartozik hozzá.

Pápai lakás csere is érdekli a tulajdonost!

Ha Győr fele szeretne orientálódni, és  fontos az ingatlan ár-érték aránya, bátran ajánlom ezt az ingatlant. Külső képekért, további információkért hívjon, és időpont egyeztetés után várom irodámban.

CSOK, Hitelügyintézés, Fundamenta, Értékbecslés, Energetika, jogi háttér!

Minden egy helyen, hogy Önnek semmire gondja ne legyen!

 

 

 

Azonosító:CP5126
Helye:Gyarmat, Gyarmat
Cél:Eladó
Irányár:12,70 MFt / 40,97 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:770 m2
Alapterület:90 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5125/Elado_csaladi_haz__Magyargencs_452211124629066.jpg

Magyargencsen nagypolgári ház eladó

 

Magyargencs Veszprém megye észak-nyugati szélén, a Rába és a Marcal folyók között terül el. Elhelyezkedése, továbbá értékes és vonzó természeti adottsága, nyugodt és kellemes környezete révén nyújt kikapcsolódási lehetőséget a pihenni vágyóknak, és az itt élőknek.  A  település számos építészeti emléket, csodálatos főúri kastélyt és sok népi hagyományt megőrzött a régmúltjából, amikor is jelentős közigazgatási központ volt. Sárvár, Pápa gyógyfürdőktől 20 25 km-re. Ebben a községben vált eladóvá ez a nagypolgári jellegű családi ház  nagy gazdasági épületekkel , birtokkal. Gazdálkodásra, vállalkozás székhelyének / adókedvezmény ! / is kiválóan alkalmas.

1030m2-en lévő  lakóház, udvar, gazdasági .épület. Az ingatlan 135 m2. Lakórész : tágas folyosóról nyíló 3 nagy szoba, konyha, fürdőszoba, WC, éléskamra /speiz/ különálló nyári konyhával és kemencével. A nagypolgári jellegek élesen megmaradtak, 3 méter feletti  belmagassága, a hatalmas fa ajtók, ablakok, felújított, de eredeti hajópadlók mind tulajdonosának módosságát tükrözik. Statikailag kiváló épület. Fűtés: vegyes tüzelés / gáz, cserépkályha, olajkályha / Vezetékes telefon, kábel TV, internet bekötési lehetőség van.
Gazdasági rész: Tűzbiztos istálló / raktár / , pajta 80 + 90 m2,pince, Disznóólak kifutóval 8 db, 2 állásos kocsiszín / fatároló /
1,39 ha szántó /belterület / 4, 28.58 AK kat.jöv.
Az ingatlannal együtt a telek közvetlen szomszédságában található szántó terület is megvásárolható, de külön alku tárgyát képezi. A vételár a szántó terület nélkül került megadásra.

Munkalehetőségek helyben, és közeli nagyvárosokban megoldottak.

 

Óvoda, Általános Iskola alsó tagozat, orvosi ellátás, boltok, posta, kultúrház megtalálható a faluba.

Ha teljes valójában szeretné látni ezt az impozáns nagypolgári ingatlant, hívjon bátran, irodámban további külső képeket, belső információt kaphat.

CSOK, Hitelügyintézés több bankkal, energetika, értékbecslés.

 

Azonosító:CP5125
Helye:Magyargencs, Magyargencs
Cél:Eladó
Irányár:6,90 MFt / 22,26 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:1030 m2
Alapterület:135 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5122/1.jpg

Bakonyszücsön igényes parasztház teljes berendezéssel eladó

 

A település Veszprém megye egyik legszebb részén fekszik, széles dombháton terül el, ott, ahol az Északi-Bakony bércei belesimulni kezdenek a szelíd kisalföldi tájba. A falut délről és keletről gyönyörű erdők ölelik, és a lakosság számához mérten hatalmas határához - melynek északi és déli vége között a szintkülönbség csaknem 500 méter - tartozik a környék kedvelt kirándulóhelye, a Bakony legmagasabb pontja, a 709 m magas Kőris-hegy és oldalában a kora Árpád-kor óta ismert Odvaskő-barlang.  Csendes „zsák”-falu, ahol a természetjárást, túrázást kedvelők, a horgászok vagy a vadászok épp oly jó hangulatú napokat tölthetnek, mint az ifjabb korosztály egy iskolai kirándulás, vagy nyári táborozás alkalmával.

Régi parasztház – kő /vályogépítésű, de teljesen felújított igényes ingatlan

1787m² duplaportás udvar gazdasági területtel

1205m² szántóföld

kb. 160m² lakóterület és pajta (garázsnak is használható)

Azonnal lakható, teljes berendezés parasztbútorokkal.

A ház első részében két szoba, konyha, fürdőszoba/WC, kamra található.

A pajta első része külön bejárattal műteremnek lett kialakítva, a régi istálló jellegzetességét megtartva. Mellette kisebb lezárható helység és fürdőszoba/WC, új mosógép, bojler. Jelenleg nyolc személy teljes komfortos elszállásolása masszív faágyakon lehetséges.

A ház 1975 ben teljesen korhűen renoválva lett. 2008 óta a ház második része új cseréptetőt kapott. Az első fürdőszoba új borítású, vízvezetékekkel, zuhanykabinnal, együtt. A házban azóta kisipari áramvezeték működik, a két bojler éjszakai árammal használható. A konyhában, mosogató, hűtőszekrény  és tűzhely alig használt. TV-Satelit Astra. Telefon és internet be volt kötve, lehetséges. Gáz a ház elött, bevezethető.

A két szoba fűtése cserépkályhával történik, a legújabb rendeleteknek megfelelve, felülvizsgálata megtörtént. A két szoba és a műterem fapadló borítású. Az egész házon lévő ablakok pár éve méretre készültek, ahogy a bejárati kapu is tölgyfából. A kapu alatt terméskőbejárat. A ház hátsó fala kapott új ereszcsatornát és erös vakolatot, a kéményekkel együtt. A ház és kert jo állapotú, jelenleg nyaraló, állandó gondozással.

A kertben egy tárolópince található, italok vagy zöldségek tárolása nyáron ott megoldható. A sarokban egy mészgödör, ami a ház meszeléséhez szolgál. A pince mellett régi kút, mélyszinti elektromos pumpával rendelkezik, aminek a vize a kert locsolására használható. A kút mellett egy fedett szőlővel beárnyékolt hangulatos pergola, nyáron tölgyfaasztal és padok 12 személynek is hangulatos üdülést biztosítanak.

A régi disznóól a  tűzifa tárolására szolgál. A kert hátsó részében egy pajtából megmaradt sarok nagyszerű tűzhely, bogrács és grillezés itt felejthetetlen élmény.

A kert 2008-ban teljesen be lett kerítve, a külön lezárható gyümölcsössel együtt. Összesen: 4 meggy, 4 cseresznye, 3 szilva, 3 körte, 4 alma, 2 birsalma, 7 dió, 2 mandula-fa, 6 mogyoróbokor tavasztól késő őszig bio-gyümölcsökkel szolgál. Orgona és nemes rózsabokrok díszítik a ház árkádos oldalát. A felső gyümölcsösből ellátni az osztrák hegyvonulatokig, Somlóhegyig, látni Pàpa város templomtornyait és a Bakony lankás hegyvonulatát.

Rengeteg lehetőséget rejt magában az ingatlan. Vendégháznak, panziónak, családi otthonnak, vagy hétvégi háznak is kiválóan alkalmas.

Ára: 105.000 euro

 

Azonosító:CP5122
Helye:Bakonyszücs, Bakonyszücs
Cél:Eladó
Irányár:33,60 MFt / 108,39 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5121/0000.jpg

Vágon 240 m2-es családi ház, nyaraló eladó

Rábaköz egyik legszebb helyén, a M86-ostól 10 percre,  3277 négyzetméteres telken 240 m2-es családi ház eladó / kiadó. 
10 férőhelyes falusi szálláshely működtetési engedéllyel rendelkezik. A falu központi helyén, a Rába folyótól 400 méterre fekszik. Összközműves, alternatív központi fűtés, - gáz, vegyes tüzeléses kazán gázkonvektor, melegvízet gázbojlerek adják. Minden nagyszoba külön bejáratú,  saját fürdőszobával,  zuhanyzóval, mosdóval, illemhellyel. Két konyha külön bejáratú. A két félszoba egymásból nyílik, szintén rendelkezik fürdőszobával különbejáratú konyhával.
A telek három részre tagolható, a ház a telek baloldalán húzódik.
Az előkert utcai kerítése sövénnyel védve, az előkertben tuják, rózsák, 100 négyzetméteres fedett terasz. Innen a háznak három bejárata, és külön a kazánház közelíthető meg, valamint a boltíves pincébe is innen vezet a lejárat.
A második rész az udvar ahová a telek jobb oldalán húzódó széles kocsibejáron keresztül jutunk el. Itt két bejárat van a házhoz. Terebélyes diófa áll a középpontban, amit autóval is körbe lehet járni.Az udvar jobb oldalán, összeépítve a házzal egy nagy barkácsszoba terasszal, zárt garázs és három fedett gépkocsi beálló.A harmadik szakasz a kert, amely a fűzfával, a szalonnasütővel és a körtefával kezdődik és elnyúlik L alakban balra. 
A kertben telepítve van cseresznye, meggy, szilva, sárgabarack. Van még kevés szőlő és málna.
Beköltözhető, lakható, élhető ház. Ízlés szerint modernizálható, felújítandó, átalakítható.

Azonosító:CP5121
Helye:Vág, Vág
Cél:Eladó
Irányár:14,98 MFt / 48,31 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:3277 m2
Alapterület:240 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5118/1.jpg

Igényes ház kiadó kedvelt városrészben

 

Pápa egyik legközkedveltebb belvárosi családi házas övezetében kiadó ez a kétszintes, nappali, 4 szobás klímatizált 2000-ben épült családi ház. Műanyag nyílászárók, fenyő beltéri ajtók, műanyag hőszigetelt ablakok, nappali kandallóval, teljesen felszerelt konyha nagy étkezővel, duplakomfortos, alsó, felső szinten fürdőszoba, tetőtérben klíma, térkövezett udvar, egy beállásos garázs és egy fedett kocsibeálló, fedett nagy terasz, parkosított udvar. Igényes belső, impozáns külső.

2019.04. hótól bérelhető

 

Azonosító:CP5118
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Kiadó
Irányár:n.a. / n.a.
Bérleti díj/hó:350 eFt / 1,13 kEUR
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:2000
Összesen: 77, megjelenítve: 1-10

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: