Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Összes ajánlat: - 25 db

Összesen: 25, megjelenítve: 1-10
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5514/1.JPG

Pápán a belvárosban 80 m2-es családi ház kicsi, saját udvarral eladó

 

Pápán a belvárosban 80 m2-es családi ház kicsi, saját udvarral eladó

 

Pápa történelmi belvárosában eladó ez a 2019-ben teljes körűen felújított minőségi és fiatalos családi ház. A teljesbelső körű felújítás fogalma ennél az ingatlannál valóban megállja a helyét. A felújítás során teljes víz, csatorna, villany és gázvezetékek cseréje, saját kondenzációs fűtés rendszer kiépítése radiátoros hőleadókkal, teljes burkolat, nyílászárók szaniterek, beépített konyha és komplett fürdőszoba cseréje történt. Az ingatlant fűtő –hűtő klímával szeréltek fel. Védelmét riasztó és kamerarendszer biztosítja. Az ingatlan alacsony fenttarthatóságú, kényelmes, modern akár idősödő házaspárnak, akár fiatalok első otthonának ideális. Helyiségelosztása: előtér, amerikai konyha nappali, étkező, egy nagyobb és egy kisebb hálószoba, fürdőszoba, wc. terasz. Udvara kicsi, inkább teraszként használható.

Ha társasházi lakás árán saját családi házat szeretne, amibe csak költözni kell, és semmilyen felújítást nem igényel, ebben az ingatlanban ezt megtalálhatja.

Befektetésnek is kiváló, biztos hozamot nyújtó ingatlan.

Irodám teljeskörű Hitel- CSOK ügyintézés, energetika, jogi háttér szolgáltatásaival Önnek kényelmesen csak az új otthonában költöznie kell.

Az ingatlan irányára: 47.500.000.-ft

+36709045517

 

 

Azonosító:CP5514
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Eladó
Irányár:47,50 MFt / 153,23 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:120 m2
Alapterület:80 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5513/1.jpg

Pápa belvárosában, III. emeleti igényes 43 m2-es lakás eladó

Pápa belvárosában, III. emeleti igényes 43 m2-es lakás eladó

Pápa történelmi belvárosában vált eladóvá ez a felújított, minőségi másfélszobás társasházi lakás. Az ingatlan központi elhelyezkedése, a belső udvaros adottsága miatt kiváló ajánlat az ingatlanpiacon. A lakás helyiségei: előtér, konyha étkezővel, kamra, zuhanyzós fürdőszoba, külön wc, egy egész és egy félszoba. A lakást tulajdonosa szépen felújította, modern és stílusos arculatot kapott. A víz és villanyvezetékek, nyílászárók, beltéri ajtók, burkolatok és a konyhabútor is cserélve lett. Ebbe a lakásba csak költözni kell. Melegvíz ellátását és fűtését ház központi gázkazán szolgáltatja, az ingatlan alapterületére és légköbméterére leosztva fizetendő. Keleti fekvésű, egész délelőtt napfényes, de nagyméretű ablakai miatt a többi napszakban is világos lakás. Az ingatlanhoz tartozik a földszinti részen egy külön és egy közös tároló is. Közös költsége: 5590 ft. Az összes közmű óra egyedi.

Ha egy kényelmes, 43 m2 alapterületéhez képest kiváló elrendezésű világos, élhető és nem utolsó sorban felújított lakást keres, ebben az ingatlanban mint megtalálhatja.

Befektetésnek is kiváló, a legkeresetett bérlemények paramétereivel rendelkezik.

Az ingatlan ára: 24.800.000.-ft

+36709045517

Azonosító:CP5513
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Eladó
Irányár:n.a. / n.a.
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5512/1.jpg

Pápán újépítésű 64 m2-es földszinti lakás fedett gk. beállóval, tárolóval eladó

Pápán újépítésű 64 m2-es földszinti lakás fedett gk. beállóval, tárolóval eladó

Pápán a Belváros legújabb újépítésű társasházában vált eladóvá ez a 64 m2-es, teljesen új, magas minőségű földszinti lakás. Az ingatlan helyiségelosztása: előtér, vendég wc, amerikai konyha nappali étkezővel, két külön bejáratú szoba, fürdőszoba wc-vel. A lakás steril állapotú, építési átadása óta még senki sem használta. A társasház építése alatt és a lakásbelső kialakításához használt anyagok magas minőségűek, a magasfényű, gépesített beépített konyha és az előtérben készített ugyancsak magasfényű tolóajtós gardróbszekrény a lakás és a vételár részét képezi. Fürdőszoba ízléses burkolatokkal, épített zuhany beépítésével készült. Az ingatlan ház központi fűtéssel, de egyedi elszámolással rendelkezik, ami a társasház már birtokba vett többi ingatlan visszajelzett rezsije szerint nagyon alacsony. Ez köszönhető a legmodernebb hőtechnikai elvárásokkal épített társasház adottságainak, a hőszigeteléseknek, a nyílászáróknak és nem utolsó sorban a lakás kedvező fekvésének. Az egész lakásban padlófűtést alakítottak ki. Melegvíz ellátását okos bojler szolgáltatja. Az ingatlan klímatizált. Közös költsége: 10.230.-ft. Az ingatlan magasföldszinti elhelyezkedése a legideálisabb minden generáció számára. Akár idősebb, akár gyermekes család számára is praktikus, emellett a legértékesebb és értékállóbb társasházi szint is egyben. A mélygarázsban az eladó lakáshoz tartozik egy 20 m2-es fedett, térkövezett kocsibeálló, és egy nagyjából 4 m2 –es zárt tároló, ami külön árat képez az ingatlan hirdetési árán felül. Befektetésnek is kiváló, a társasházban több lakást is bérlők lakják. A lakóközösség kvalifikált, magára és környezetükre rendkívül igényesek. A társasház ezen épületszárnyán elhelyezkedő összesen 3 lakáshoz tartozik egy nagyjából 20 m2-es közös terasz, amit szabadtéri pihenésre alkalmas. A mélygarázs sor egyik felén tetőterasz kialakítása folyamatban van, ami ugyancsak közöségi térként fog működni. A társasház beléptetőrendszerrel ellátott mind a személyi mind a gépkocsi bejárat automatizált.

Ha egy teljesen új, kényelmes, modern és magas minőségi társasházi ingatlanban gondolkodik, amihez teraszhasználat, gépkocsijának védett tárolása tartozik, ragaszkodik a belváros közelségéhez, de mégis csendes, igényes környezetre vágyik ebben az ingatlanban ezt mind megtalálja.

Ha pedig befektetésben gondolkodik paraméterei alapján ugyancsak ez a lakás lehet a biztos hozammal kiadható választás.

AZ INGATLAN ÁRA: 48.000.000.-FT

KOCSIBEÁLLÓ ÉS TÁROLÓ: 3.500.000.-FT

Azonosító:CP5512
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Eladó
Irányár:48,00 MFt / 154,84 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:64 m2
Építés éve:2022
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5511/10.jpg

Pápán, az Alsóvárosban 95 m2-es családi ház 715 m2-es telken eladó

 

Pápán, az Alsóvárosban 95 m2-es családi ház 715 m2-es telken eladó

Pápa közkedvelt Alsóváros családi házas övezetében vált eladóvá a képen látható 1974-ben épült és az óta is tökéletes statikai állapotú ingatlan. A ház tulajdonosa saját építésű otthona a család építészével együtt tervezték és építették fel már a 70-es évekhez képest is a legjobb szerkezeti, gépészeti technológiával. Mindent tudatosan és alaposan megfontolva és kivitelezve 4 év alatt épült fel a ház, ami azóta is a család tulajdonában van. Pár évvel ezelőtt több felújítás történt, de azok mind inkább esztétikai és a kornak megfelelő műszaki állapot és energetika hatékonyság miatt történt, de az alapok, tartószerkezetek, falak, tetőszerkezet és összességben a ház statikai állapota építés óta is kifogástalan. A mai napig a vasbeton födém, a ház nagy része alatt húzódó betonfödémmel rendelkező több légtérű pince az évtizedek során mit sem veszített stabilitásából A 714 m2-es telek gondozott, több melléképülettel rendelkezik, ami garázs, szerszám és terménytároló, borospince. A ház alatti több mint 60 m2-es pince eredetileg garázsnak lett tervezve, így belmagassága nem tipikus pince magasság, kényelmesen közlekedhető, jelenleg nagyobb részét fa tárolására használják, itt lett kialakítva a családfő műhelye is. A vegyestüzelésű kazán, ami az egész ingatlant fűti, itt lett beépítve. Két kisebb további tárolóban, pedig nyárikonyha, és kamra helyiség található. Az ház helyiségei: előtér, közlekedő, 3 nagyszoba, nagy étkező, kisebb konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc. A szobák eredeti tölgy parketta burkolattal, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárókat pár éve cserélték ki fa hőszigetelt nyílászárókra, illetve a közlekedő, konyha, étkező helyiségeket lapozták újra olasz járólapokkal. Tetőszerkezete kifogástalan, padlása betonozott, üveggyapottal hőszigetelt. Fűtése az a fentebb már említett vegyes tüzelésű kazán mellett a kényelmi szempontból ugyancsak pár éve terveztetett és beépített kondenzációs kazánnal is megoldott. Az ingatlan kívülről szigetelt és új színezést is kapott.

Ha felkeltette érdeklődését ez a kivaló állapotú ház ami egy értékálló környezetben helyezkedik el, kérem, keressen bizalommal.

Teljes ügyintézés eladói és vevői oldalon egyaránt. Jogi háttér, CSOK és hitelügyintézés.

Az ingatlan irányára: 54.900.000.-ft

+36709045517

 

Azonosító:CP5511
Helye:Pápa, Alsóváros
Cél:Eladó
Irányár:54,90 MFt / 177,10 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:714 m2
Alapterület:95 m2
Építés éve:1974
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5510/hirdet_1.jpg

Pápán újépítésű projektben 100 m2-es önálló családi ház eladó

 

Pápán újépítésű projektben 100 m2-es önálló családi ház eladó

Pápán a Malom lakóparkban most épülő családi ház eladó 700 m2-es telken.

A látványterveken szereplő helyiségelosztás igény szerint módosítható, átalakítható.

Az ingatlan 100 m2 lesz, a legmodernebb hőtechnológiával, épületgépészettel, energetikával és magas minőségi anyagok felhasználásával fog rendelkezni. A tervdokumentáció irodai megbeszéléskormegtekinthető. Ha szeretne használt ingatlan árában egy olyan új építésű önálló családi házat építettni, ami a saját elképzelése szerint megvalósul rövid határidővel, keressen bátran!

Az építettő több évtizedes tapasztalattal, magas minőségben valósítja meg álmai otthonát!

A Célpont Ingatlaniroda teljes jogi, pénzintézeti háttérrel és komplett ügyintézéssel segít a kulcsátadásig.

Önnek csak a fotelból kell megvárnia, hogy csodás otthona elkészüljön!

Az ingatlan kulcsrakész ára: 79.500.000.-ft

 

Azonosító:CP5510
Helye:Pápa, Malom lakópark
Cél:Eladó
Irányár:79,50 MFt / 256,45 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:2024
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5509/1.jpg

Pápán, a Vajda ltp-en II. emeleti, nagyerkélyes 59 m2-es téglalakás eladó

Pápán, a Vajda ltp-en II. emeleti, nagyerkélyes 59 m2-es téglalakás eladó

Pápán, a közkedvelt Vajda Péter lakótelep zöldövezeti és csendes részén vált eladóvá ez az 59 m2-es szép állapotú II. emeleti lakás. Az ingatlan kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Fekvése ideális, délelőttől estig körbe süti a nap, nagyon jó elosztása miatt az egyik legkedveltebb típusú téglalakás. Helyiségei: előtér, közlekedő, két teljes értékű szoba, ami egybe nyitott, de külön bejárattal is rendelkezik, konyha, tágas étkező, fürdő, wc, és háztartási helyiség- vagy kamra. A kisebbik szobához nagy erkély is tartozik. Az ingatlant 15 évvel ezelőtt felújították, (ablakok, burkolatok, konyha, fürdő), de azóta is szépen karbantartott lakás. Fűtését gáz konvektor, melegvíz ellátását villanybojler szolgáltatja.

Közös költsége: 11.000.-ft

Az ingatlan irányára: 26.000.000.-ft

+ 36 70 904 5517

Azonosító:CP5509
Helye:Pápa, Vajda Ltp.
Cél:Eladó
Irányár:26,00 MFt / 83,87 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:59 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5508/1.jpg

Pápán, udvari 2002-ben épült kétszintes ház osztatlan közös telken eladó

 

 

Pápán, udvari 2002-ben épült kétszintes ház osztatlan közös telken eladó

Pápa belvárosában vált eladóvá ez a  180 m2-es kétszintes elegáns családi ház. Az ingatlan tulajdonosa 2002-ben építette melynek teljes dokumentációja rendelkezésre áll. A ház két bejárattal rendelkezik. A főbejáratról szélfogóba és a lépcsőházba jutunk, ahonnan a kényelmes stabil lépcsővel érünk fel a lakószintre. Itt hatalmas nappali, étkező várja a vendégeket. Mellette a konyha és kamra, illetve egy háztartási helyiség is kialakításra került. A nappalihoz egy 18 m2-es emeleti terasz is tartozik. Az ingatlan kiváló elrendezésű, a család közösségi életterét adó helyiségek jól elszeparélódnak a hálószobáktól és a vizesblokkoktól.  Két kényelmes, tágas szoba, sarok kádas fürdő és külön wc helyiségek a család privát szféráját biztosítják. A tetőtér egy részéből egy külön galériás szobát is kialakítottak ezzel együtt három hálószoba biztosított az ingatlanba. Ezt a galéria szobát a háztartási helyiségen keresztül egy csigalépcsőn közelíthetjük meg. Az ingatlan szerves részeként, de udvarról külön bejárattal kialakítottak egy edzőtermet, ahol egy infraszauna is található. Ez a sportolásra, edzésre, majd lazításra alkalmas 40 m2-es helység ennek megfelelő burkolatot kapott, illetve egy zuhanyzós vizesblokk is kialakításra került. A teremből egy beltéri ajtón át  előtérbe is át lehet menni. Ez a terem külön vállalkozásra is alkalmas lehet, amit a ház melletti 50 m2-es zárt tároló is segíthet, mint raktárhelyiség. Ezekkel a helyiségekkel összesen 230 m2 hasznos területű ingatlan igazán tekintélyes családi ház. A házat nem utcafrontra hanem a belső udvarra építették, ezért nagyon csendes. Megközelítése az utcafronti ház melletti (ami ugyancsak a család tulajdonában van) közös bejáratú kapuján keresztül lehetséges. Az ingatlan melegét és melegvíz ellátását saját gáz cirkó kazán végzi. A  ház klimatizált. Az udvar osztatlan közös, de társasházzá alapítás után teljesen külön jogi besorolást kaphat. Az ingatlan teljes berendezéssel is eladó.

További információkért hívjon bizalommal.

A ház ára: 36.900.000.-ft

 

 

Azonosító:CP5508
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Eladó
Irányár:36,90 MFt / 119,03 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:230 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5507/1.jpg

Pápateszéren többcélú ingatlan eladó


Pápateszéren többcélú ingatlan eladó

Veszprém vármegyében, Pápateszéren többcélú ingatlan eladó. A község Csót és Bakonytamási közt, a 83-as és a 82-es főutakat összekötő 832-es főút mentén fekszik.
Pápateszér frekventált részén vált eladóvá ez a 145 m2-es alapterületű, bruttó 290 m2-es kétszintes, felújított –és bővített épület 1374 m2-es telken. Az épület nagy része a nyolcvanas évek elején épült tégla falazattal. Ehhez épült hozzá egy kb. 40 m2-es rész, ezzel érte el a fenti alapterületet. Az épületben a víz-villanyvezetékek megújultak, fűtése a téli hónapokban két nagyteljesítményű klímával könnyedén megoldott. A felújítások során a nyílászárók, víz villanyvezetékek, burkolatok megújultak. Az ingatlan többcélú megnevezése arra utal, hogy tulajdonosai előrelátóan tervezték és osztották fel az épületet adottságai alapján. Az alsó szinten magas profittal működő vállalkozás / pizzéria egy teljes család bevételét biztosította, a felső szint szerkezetkész, ahol két – külön bejáratú lakás kialakításának előkészületei megtörténtek. Az étterem közel 80 fős befogadású, a presszó rész is igényes, hangulatos kialakítása kedvelt szórakozó helynek számított az üzemeltetés alatt. Innen juthatunk ki a kerthelyiségbe, ahol 150 fős rendezvények befogadására alkalmas fedett terasz található. Az étterem előírásoknak és a működési engedélyeknek megfelelő kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik, ami konyha, személyzeti öltöző, mosdó, előkészítő, vendégmosdókból áll. Igény szerint teljes berendezés átvehető.A felső- lakószint teljesen külön bejáratú lépcsőházzal rendelkezik. A vállalkozás 16 falut látott el pizzával, így az ingatlan vállalkozó kedvű vevőjének már egy bejáratott vendékkörrel és biztos jövedelemmel rendelkező, kész vállalkozást kap, ami újra működtethető, minden engedéllyel rendelkezik.
Az udvaron további szórakozást nyújt a fedett tekéző, valamint sörsátor felállítható, így esküvők helyszínéül is szolgálhat. Tető hibátlan állapotú, fa szerkezetű, cserépfedésű.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

---Saját, jól jövedelmező vállalkozásba kezdene, ahol a lakhatása is megoldott egyben?--

---Vagy teljesen befektetésben gondolkodva bérbe adná a jól működő pizzériát, és a tetőtéri két lakást?---

--- Esetleg több generációs családjával a tetőtérben egyben-, de mégis külön lakna és hasznosítaná az alsó vendéglátó étterem részt is?---

Ebben az ingatlanban ezeket mind megtalálhatja.

Az ingatlan irányára: 34.800.000.-ft

+36709045517

Azonosító:CP5507
Helye:Pápateszér, Pápateszér
Cél:Eladó
Irányár:34,80 MFt / 112,26 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:1374 m2
Alapterület:n.a.
Építés éve:1982
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5505/1.jpg

Pápán, belvárosi 50 m2-es lakás kiadó

 

Pápa belvárosában, I.emeleti francia erkélyes kétszobás, szép állapotú, bútorozott 50 m2-es lakás kiadó

Pápán a belváros egyik újabb építésű társasházában vált kiadóvá ez a kétszobás, szép állapotú lakás. A társasház térkövezett belső udvarral, központi elhelyezkedéssel, modern, szép külsővel rendelkezik. A kiadó lakáshoz egy belső udvari gépkocsi beálló és külön tároló is tartozik. A lakók mind a személyi mind a kocsi bejárást elektromos kapun át használhatják. A kiadó lakás helyiségei: előtér, konyha-étkező, két egymásól nyíló szoba, fürdőszoba wc. A nagyobbik szobához francia erkély is tartozik. A lakás a képeken látható bútorzattal kiadó. Az ingatlan melegét és melegvíz szolgáltatását saját gáz-cirkó kazán végzi. Minden közmű óra egyedi elszámolású. közös költsége: 5.500.-ft

Kiadási ár: 120.000.-ft + közös klts+ egyedi rezsi A bérleti díjba a zárt udvaros gépkocsi beálló és udvari egyedi tároló használata is bele tartozik.

Magára és környezetére igényes 1-2, vagy 1 gyermekes család jelentkezését várjuk, ahol mindkét felnőtt bejelentett, leigazolt munkahellyel rendelkezik. A lakás csak hosszútávú bérlésre kiadó. Kisállatot nem fogad az ingatlan, és a dohányzás sem megengedett.

 

Azonosító:CP5505
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Kiadó
Irányár:n.a. / n.a.
Bérleti díj/hó:120 eFt / 387 EUR
Telek:n.a.
Alapterület:50 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5504/1.jpg

Pápán többcélú újépítésű ingatlan eladó

 

Eladásra kínálok Pápa csendes zsákutcájában egy 360 m2 bruttó, 240 m2 nettó alapterületű, két lakrészes, BB besorolású, újépítésű családi házat 7124 m2 telekkel. Az ingatlant 2022 márciusában vette bírtokba jelenlegi tulajdonosa, ami maximálisan prémium anyagokból és gépészeti eszközökből tevődik össze. A ház telkéből kifolyólag kiváló befektetés lehet, akár magánszemélyeknek, akár vállalkozóknak, hiszen az ingatlanokban és telekben rejlő potenciál számos lehetőséget hordoznak magukban. Az ingatlan egy helyrajzi számon található, de igény szerint megosztható. A fő épületek 2124 m2 nagyságú, 2 méteres betonkerítéssel körbekerített területen helyezkednek el, a mögötte hosszanti irányban elterülő jelenleg 5000m2 kiaknázástalan terület hagyományos kerítéssel szintén körbekerített. Ez a terület 30%-ban beépíthető vagy akár, tetszés szerint telkekre feloszthatok. A ház nagyobbik lakrésze (169 m2) áll: egy hatalmas lábazati gyönggyel vakolt, amerikai konyhás nappaliból, 3 darab külön bejáratú szobából, egy gardrób szobából, egy kamrából, egy előszobából, egy közlekedőből, két wc-ből és egy fürdőszobából. Az ingatlan kisebbik lakrésze (71 m2) áll: egy amerikai konyhás nappaliból, darab külön bejáratú szobából, valamint egy fürdőszobából. A ház mögött szorosan kapcsolódik egy hatalmas,-nagyobb összejövetelek fogadására alkalmas-, 65 m2 nagyságú parti terasz, ahol igényesen kialakított gránitlapos konyha került megépítésre. Ez mellet közvetlen található játszótér és egy 36 m2 nagyságú lemeztároló. Az főépülettel szemben egy 150 m2 nagyságú, vizesblokkos csarnok került kiépítésre, ami szintén több lehetőség kínál magában, akár garázs, műhely, üzlethelyiség kialakításában vagy akár nagyobb rendezvények lebonyolítására is teret adhat. Az ingatlan, illetve a csarnok kiváló Sharp márkájú, Német minőségű napelem rendszerrel ellátott, ami mindkét ingatlanban padlófűtéses hőleadással biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A főépület napelemei (67 db) 25 kW, csarnok (42 db) 18 kW teljesítményű. Az inverterre és a napelem panelekre 25 év, a padlófűtéses rendszerre 10 év garancia biztosított. Ezen felül a házban 2 db 5.2 kW teljesítményű inverteres hűtő-fűtő klíma került elhelyezésre. A ház minden helyiségének hőmérsékletét külön termosztáttal állítható, egyes helységekben a mennyezeti falfűtés is kiépítésre került. A kiváló energetikai besorolásért a tripla légkabinos, extra hang és hőszigetelt nyílászárók is nagyban szerepet vállalnak. A modern külső és a kiváló minőségű gépészeten túl, a házban egy kategóriájában a legjobb márkájú Hikvision központi kamerarendszer került kiépítésre, ami teljes mértékben felügyeli a ház biztonságát. Érdemes megemlíteni még, hogy a 730 m2 nagyságú térkövezet udvar világítása napelemes energiával műkődnek. Nyílászárók nyitás érzékelőkkel van ellátva. Az ingatlan okoseszközzel összecsatlakoztatva bárhol leérhető modern kaputelefonja. Az árban benne szerepel a teljes bútorzat és műszaki cikkek.

Az építési telekre minden engedélyeznek sorház, társasház, családiházak, szálloda, üzem, üzem csarnok, lovarda, munkásszálló és még sorolhatnám.

Az 5000nm-t fel lehet osztani a legkisebb telek 600nm-es lehet.

 

Azonosító:CP5504
Helye:Pápa, Erzsébet városrész
Cél:Eladó
Irányár:278,50 MFt / 898,39 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:7200 m2
Alapterület:300 m2
Építés éve:2022
Összesen: 25, megjelenítve: 1-10

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: