Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Összes ajánlat: - 71 db

Összesen: 71, megjelenítve: 1-10
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5164/1.jpg

Pápán a Törgyökhegyben frekventált helyen kisház 1750m2 telken eladó

Pápán a Törzsökhegy frekventált utcájában eladó 1750 m2 –es duplatelken egy 22 m2-es kisház. A telek ki lett vonva művelési ág alól, vagyis azonnal birtokba vehető. Az egyik telken épült egy 22 m2 alapterületű, fűthető, vizesblokkal is ellátott tégla házikó, amely egy szoba, konyhasarok, és zuhanyzó helyiségekből áll. Fűtése kályhával megoldott, villany van. Vízellátása fúrt kúttal történik. A gyümölcsfákkal tarkított, gondozott terület körbekerített, az utca lakóövezeti rész, jól közlekedhető, széles murvás úttal, közvilágítással.

Több lehetőséget is magában rejt ez a kis ingatlan. A 3 %-os beépíthetőség révén, a mostani alapterület több mint kétszeresére növelhető, ráépíthető, nagy telke akár gazdálkodásra, hobby állattartásra, növénytermesztésre kiválóan alkalmas.

Vételárnál csak egyösszegű kifizetés lehetséges, részletre nem eladó.

Azonosító:CP5164
Helye:Pápa, Törzsökhegy
Cél:Eladó
Irányár:3,40 MFt / 10,97 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5163/1.jpg

Frekventált helyen 230 m2-es üzlet+ raktár kiadó

Veszprém megyében, Pápán Kereskedelmi övezetben, teher gépjárművel is jól megközelíthető úton kiadó egy nagyjából 100 m2-es üzlethelyiség 130 m2 –es raktárral. Utcafrontra néző üzlet –eladótér padlófűtéses, külön iroda- tárgyaló, illetve az előírásoknak megfelelő szociális helyiségekkel ellátott. Az üzlet mögött található raktárhelyiség közvetlen megközelíthető teherautóval, két rámpával ellátott rakodó- illetve árukiadó ajtóval. A raktárban egy kisebb helyiséget választottak le, ami ugyancsak fűtött. Az üzlethez tartozik egy belső füvesített udvarrész is. Az ingatlan előtt adott az ingyenes parkolási lehetőség. Csak hosszabbtávra gondolkodó vállalkozó jelentkezését várjuk.

Bérleti díj: 150.000.-ft + ÁFA + rezsi

2 havi kaució szükséges

Azonosító:CP5163
Helye:Pápa, Jókai és Veszprémi út környéke
Cél:Kiadó
Irányár:n.a. / n.a.
Bérleti díj/hó:150 eFt / 484 EUR
Telek:n.a.
Alapterület:230 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5162/1.jpg

Gyenesdiáson 8 szobás családi ház eladó

Zala megye,
Gyenesdiáson eladó egy 3 szintes 310 m2 beépített területű.
A ház alagsorában egy 34 m2-es különálló garázs és egy 37 m2-es műhely, garázs található, mely utóbbiban közlekedővel összekötött műhely, kazánház és tároló kapott helyet.
A műhely a házból és az udvarról is megközelíthető.
A földszinten és az emeleten tágas, napfényes helyiségek találhatóak, a délnyugati tájolású nappaliból egy nagy 14 m2-es teraszon át közvetlenül is kijuthatunk a kertbe.
Az emeletre szépen kidolgozott műkő korláttal ellátott lépcső vezet, ahol gyakorlatilag egy komplett 3 szobás lakás található konyhával, fürdővel és külön wc-vel.
A két szobából is megközelíthető loggiáról Balatoni panoráma tárul elénk.
A ház fűtését gázkazán rendszer biztosítja, a meleg vizet villanybojlerek adják, a ház hőszigetelt műanyag nyílászárókkal ellátott.
A kertben ásott kút található.
A kitűnő ár- érték arányú ház nagycsaládosoknak, több generációs családoknak vagy befektetőknek is kitűnő lehetőség.
Ár:47000000. Kedvezményes kamatozásu lakásvásárlási és felújítási hitel valamint CSOK igénybe vehető hitelképesség és jogosultság esetén.
Amennyiben ez a kiváló elhelyezkedésű és állapotu családi ház felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, az Önnek megfelelő időpontban. Bármikor megtekintheti, melynek során minden egyébb kérdésre válaszolunk.

Azonosító:CP5162
Helye:Gyenesdiás, Panoráma
Cél:Eladó
Irányár:47,00 MFt / 151,61 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:1070 m2
Alapterület:300 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5160/DSC02675.JPG

Mihályházán működő vendéglátó egység eladó

 

Mihályháza  község Magyarország nyugati felén, a Balatontól északra, a Kisalföld és Kemeneshát találkozásánál Pápa városától nyugatra, mintegy 13-14 km távolságra helyezkedik el. Lakossága megközelítőleg 800 fő. Dinamikusan fejlődő községként óvoda, Háziorvosi,  – és fogászati rendelés, védőnői szolgálat, könyvtár, országos versenyek színhelyeként szolgáló Kultúrház működik. Posta, boltok, és ami nagyon fontos, gyakori busz –és vonatközlekedés segíti a lakosság minden napszakban tömegközlekedési igényeit.  Pápa mellett  Celldömölkváros is közel van, mindkettő városban Termálfürdővel, munkalehetőségekkel. Két vulkáni tanuhegy is elérhető a közelben: Somló és a Ság –hegy. Az  ódon várak, kastélyok kedvelői kirándulhatnak  gyönyörű fekvésű Somló várának romjaihoz, a csodálatos parkkal övezett pápai Esterházy- kastélyhoz, a dobai  Erdődy-kastélyhoz, vagy a romos állapotában is megfogó  somlószőlősi Zichy-kastélyhoz, továbbá sok érdekes látnivalók nyújtanak a helyi és a környékbeli települések templomai egy küzdelmes múlt felidézői. A település fekvése meghatározza az idegenforgalmi lehetőségeket.Ebben a közösségi életben kiemelkedő községben vált eladóvá ez a 140 m2-es vendéglátó egységként működő családi ház. Előírásoknak megfelelő elrendezése, és kialakítása, tágas helyiségei révén, közösségi életet összekovácsoló,  rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Helységei: kiszolgáló egység, vendégtér, konyharész, szociális helyiségek, raktárak. Fűtését gázkazán, melegvízét gázbojler szolgáltatja. Teljes közművel rendelkezik.Ha valaki vállalkozó kedvű, és szeretné egy új területen kipróbálni magát, vagy már van hasonló vállalkozása, és tudja, hogy jól  profitáló szakma, vagy csak befektetésben gondolkodik  jelenlegi bérlője miatt, hívjon bátran.Azon fiatalok jelentkezését is várom, akik szeretik a kihívásokat, és az ingatlan jelenlegi profilját megszüntetve, és kihasználva a falusi CSOK lehetőségét családi házzá alakítaná, és otthont varázsolnának belőle.

 

 

Azonosító:CP5160
Helye:Mihályháza, Mihályháza
Cél:Eladó
Irányár:9,40 MFt / 30,32 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5158/1.jpg

Pápán A Vízmű utcában 68 m2-es felújított panellakás eladó

 

Veszprém megyében, Pápán a közkedvelt volt Kilián lakótelepen eladó egy 2.emeleti, felújított , 2+ 1 szobás világos igényes lakás. A külső hőszigetelésnek köszönhetően, illetve középső lakásként nagyon alacsony a fűtés költsége. A radiátorokra szerelt hőleadó mérő szinte bekapcsolás nélkül van használva, hiszen temperált, kellemes meleg hőmérséklet van így a lakásban. Burkolatok, fürdőszoba, falkezelések mind minőségi, magára és környezetére is igényes lakóit igazolja. A lakáshoz szintenként egy alaksori közös tároló, illetve egy külön pincei tároló is tartozik hozzá.

CSOK, Hitelügyintézés- tanácsadás, energetika, értékbecslés.

Minden korosztály kényelmes, minőségi életteret talál ebben az igazán hangulatos, kiváló lakásban.

Befektetésnek is kiváló.

 

Azonosító:CP5158
Helye:Pápa, Kilián Ltp.
Cél:Eladó
Irányár:15,70 MFt / 50,65 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:68 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5157/1.jpg

Noszlopon felújított 100 m2-es ház eladó

 

Noszlop, Veszprém megye egyik legrégibb települése a Bakony lábához simul. A térség a Pápa–Devecseri-síkhoz tartozik, de a község határának keleti része átnyúlik a Pápai-Bakonyaljára. Lakossága kb 1000 fő. Pápától 18, Devecsertől 9, Ajkától 14 km-re fekvő, forgalmas távolsági buszjárat találkozópontja. Ezekben a városokban, sőt helyben is széleskörű munkalehetőség adódik. A községben orvosi rendelő, fogászat, gyógyszertár, 8 osztályos német nemzetiségi iskola, óvoda, posta, boltok, Fornetti, virágbolt.

Ebben a fejlett községben, egy csendes zsákutában vált eladóvá ez a 2008 –ban a régi ház kiváló alapjait megtartva ugyan, de teljesen az alapoktól felépített, új falazattal, födémmel ellátott 2 szoba nappalis, 100 m2-es családi ház parkosított udvarral, melléképülettel, nyitott garázzsal, pincével ellátott, igényes ingatlan. A ház vidéki jellegét megtartva ,belső gerendás megoldás ötvöződik a modern minőségi burkolatok harmóniájával. Fűtése gáz konvektor kényelme mellett a hangulatos cserépkályha. A konyhában nagy szakértelemmel megépített kemence egy nagy családnak, de egy egész vendégségnek is elegendő finomsággal látja el a használóit. Az ingatlan melegvizét villanybojler szolgáltatja. A ház és az ár tartozéka a szép, külsejében korhű , de új konyhabútor. A füvesített udvarban minden évszakban termő gyümölcsfák biztosítják a család vitamin szükségletét.

Fiatalok, családalapítás előtt állók figyelmébe is ajánlom, Noszlop falusi CSOK támogatott település.

Aki nem ragaszkodik a város zajához, nyüzsgéséhez, szereti a természetközeli lakóteret, de mégis minőségi, igényes házban szeretne lakni, fontos gyermeke helyi óvodai, iskolai tanítása, a munkahely közelsége, az bátran érdeklődjön, és nézze meg ezt a vidéki „ékszerdobozt”.

CSOK, Hiteltanácsadás, Hitelbírálat- független banki szakembertől, energetika, értékbecslés.

 

Azonosító:CP5157
Helye:Noszlop, Noszlop
Cél:Eladó
Irányár:17,90 MFt / 57,74 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5156/1.jpg

Minőségi 4 szobás sorházi lakás kiadó

 

Veszprém megyében, Pápán az egyik legkedveltebb családi és sorházas övezetben kiadó ez a 130 m2 –es, kétszintes 2 + 2 szobás felújított sorházi lakás. Az ingatlan bevásárlóközponthoz, óvodához, iskolához közel, de mégis csendes, kultúrált környezetben helyezkedik el. Saját füvesített udvarral, terasszal, a felső szinten erkéllyel, garázzsal, két autó számára fedett kocsibeállóval rendelkezik. Egyedi fűtése a gáz –cirkó kazánról történik. Melegvíz ellátását villanybojler szolgáltatja. Konyhájában új beépített szekrény, kombinált hűtő, villanysütő, gáz főzőlap, mikrohullámú sütő található. Az ingatlan részben bútorozott, de igény esetén tulajdonosa bebútorozza. Jelenleg étkező garnitúra, nappali bútor található. Házi kedvenc az udvaron tartható.

Magára és környezetére igényes, leinformálható, biztos anyagi egzisztenciával rendelkező, hosszabb távra gondolkodó család jelentkezését várjuk.

Tovább információkért, külső képekért hívjon bátran.

 

Azonosító:CP5156
Helye:Pápa, Celli u. környéke
Cél:Kiadó
Irányár:n.a. / n.a.
Bérleti díj/hó:180 eFt / 581 EUR
Telek:300 m2
Alapterület:130 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5154/1.jpg

Pápán ipari- kereskedelmi ingatlan eladó

 

Veszprém megyében, Pápán ipari- kereskedelmi övezetben, főútvonal mellett eladó egy közel 900 m2 –en fekvő, 640 m2 alapterületű kétszintes épület. Az épület jellemzői: úsztatott sávbeton sávalap, többrétegű lemezszigetelés, vasbeton vázszerkezet, tégla falazat, lapos tető bitumenes lemez szigeteléssel, fa nyílászárók, kőporos vakolat, beton, kerámia, pvc, parketta burkolatok. Az alsó szinten garázsok, műhelyek, és egy mai is működő élelmiszerbolt található. Az emeleti részre lépcsőház vezet, itt irodaház működött, több szociális helyiséggel, és öltözők voltak kialakítva. Jelenleg az épület nagy része kihasználatlan, felújítandó. Kereskedelmi- és ipari tevékenységek mellett munkás szálló, bérlakások, irodák kialakításával nagy hozamú profitot tud termelni új tulajdonosának. Saját parkoló kialakítása megoldható, illetve az épület előtt most is megoldott.

 

Azonosító:CP5154
Helye:Pápa, Erzsébet liget és környéke
Cél:Eladó
Irányár:33,00 MFt / 106,45 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:870 m2
Alapterület:640 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5151/1.jpg

Belvárosban 40m2-es felújított lakás eladó

 

Veszprém megyében, Pápán a Belvárosban, frekventált helyen eladó egy 40 m2-es 1 szobás összkomfortos felújított lakás. Az ingatlan egy 3 lakásos udvar utcafronti lakása, aminek bejárata ugyancsak az utcafrontra néz, tehát teljesen elkülönül a többi lakástól. Belépve egy kis előtérbe érünk, ami egy légtérbe van a főzősarkos konyhával és az étkezővel. Innen nyílik a tágas nagy szoba. A szobából nyílik  a fürdőszoba, ami ahogy a többi helyiség is felújított. A konyhából egy kis közlekedőn át jutunk a külön wc-be, illetve a hátsó ajtóhoz ami az udvarra vezet.

A kis ingatlan barátságos, kedves otthon lehet új tulajdonosának, de befektetésnek is kiváló, elhelyezkedése , paraméterei ideális kiadó ingatlannak is.

 

CSOK, hitelügyintézés, energetika, értékbecslés

 

Azonosító:CP5151
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Eladó
Irányár:9,70 MFt / 31,29 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:40 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5142/1.jpg

Pápán a Veszprémi úton vállalkozásra alkalmas eltolt szintes ház 5000 m2-en eladó

Pápán a Veszprémi úton eladó egy eltolt szintes családi ház, utcafronton 25 m2-es üzlettel, garázzsal, az udvarban vállalkozásra alkalmas melléképületekkel, hatalmas 5000 m2-es telken, mely kinyúlik a Malomlakóparkig! A 80-as években épült, kiváló statikai, és esztétikai állapotnak örvendő ingatlan, akár  több generáció együttélésére is alkalmas. Az utcafronton kialakított 25 m2-es üzlethelyiség külön bejáratú, szociális, és vizesblokkal ellátott fűtött helyiség. A ház első szintjén előszoba, konyha –étkezővel lett kialakítva. Innen pár lépcsővel jutunk a nagy nappaliba, az ingatlan közösségi terébe. A fél szintenként külön lakrészeken 2 -2 szoba, és mindegyikhez vizesblokk kialakításával nyugodt, élhető együttélést biztosít a két generációnak. Szobáihoz erkélyek tartoznak, az egész épületben hőszigetelt műanyag ablakok lettek beépítve. A család melegét gáz –és egy vegyestüzelésű kazán is biztosítja, melegvíz ellátását pedig villanybojler szolgáltatja.  Az udvar több helyen le van választva kerítéssel, hiszen a hatalmas 5000 m2-es telket különböző funkcióval látták el. Az első udvarrészben közel 100 m2-es betonozott több bejáratú épület van, ipari árammal, betonozott aljzattal. Ebben az utcában lakó ingatlantulajdonosok jellemzően ipari- kereskedelmi  tevékenységet folytatnak,  ennek megteremtése itt is adott.  Az ingatlanhoz tartozó telek több lehetőséget is rejt magában, akár társasházak  építését, akár egy  vállalkozás kibővíthetőségét. A Malomlakóparikig elnyúló telek akár a Veszprémi útról, akár a lakópark oldaláról tovább beépíthető, így befektetők is meg találják a számításukat ebben a komplex ingatlanban.

Külső képekért, bővebb információkért hívjon bátran!

Azonosító:CP5142
Helye:Pápa, Jókai és Veszprémi út környéke
Cél:Eladó
Irányár:61,90 MFt / 199,68 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:5000 m2
Alapterület:140 m2
Építés éve:n.a.
Összesen: 71, megjelenítve: 1-10

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: