Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Összes ajánlat: - 74 db

Összesen: 74, megjelenítve: 1-10
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5153/1.jpg

Zalaszentbalázson 80 m2-es családi ház eladó

 

Zalaszentbalázs község Zala megyében, a Nagykanizsai kistérségben, Nagykanizsától 19 km-re észak-északnyugatra a 74-es főút mellett fekszik.

Ebben a barátságos 8000 fő magyar lakosú kis faluban óvoda, iskola, orvosi ellátás, kultúrház, termelői piac, gyógyszertár, élelmiszerboltok segítik a lakók életét.

A főutcán található, 2 szobás 80 m2-es jó állapotú családi ház, melléképülettel 1237 m2-es telken terül el. Két nagy szobája parkettás, a többi helyiség járólapos. Fűtése cserépkályhával történik, de az utcáról bevezethető a gáz is. Ház teljesen tehermentes !
Buszmegállótól 50 méterre található.
ÁR irányár : 4.200000ft

A ház teljes berendezéssel eladó, ami az árban tartozik, ezzel is segítve az első otthonhoz jutó fiatalokat.

A közeljövőben, a falusi CSOK igényelhető erre az ingatlanra.Munkalehetőségek a közeli nagy városokban.

 

Azonosító:CP5153
Helye:Zalaszentbalázs, Fő utca
Cél:Eladó
Irányár:4,20 MFt / 13,55 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:1200 m2
Alapterület:80 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5152/1.jpg

Pápán 160m2-es 5 szobás felújítandó ház eladó

Veszprém megyében, Pápán eladó a Városligetnél, színházhoz közel egy ikerházi kétszintes, két bejáratú 5 szobás, 600 m2 –es telken lévő felújítandó ingatlan. Az 1970 –es években épült ház korábban modernizálva lett, a belső terek a mai igényeknek megfelelően lettek kialakítva. Az utóbbi években elhanyagolták, teljes befejezése, felújítása az új tulajdonos feladata lesz. Két különálló lakásként is használható.

Azonosító:CP5152
Helye:Pápa, Erzsébet liget és környéke
Cél:Eladó
Irányár:16,40 MFt / 52,90 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:600 m2
Alapterület:160 m2
Építés éve:1970
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5151/1.jpg

Belvárosban 40m2-es felújított lakás eladó

 

Veszprém megyében, Pápán a Belvárosban, frekventált helyen eladó egy 40 m2-es 1 szobás összkomfortos felújított lakás. Az ingatlan egy 3 lakásos udvar utcafronti lakása, aminek bejárata ugyancsak az utcafrontra néz, tehát teljesen elkülönül a többi lakástól. Belépve egy kis előtérbe érünk, ami egy légtérbe van a főzősarkos konyhával és az étkezővel. Innen nyílik a tágas nagy szoba. A szobából nyílik  a fürdőszoba, ami ahogy a többi helyiség is felújított. A konyhából egy kis közlekedőn át jutunk a külön wc-be, illetve a hátsó ajtóhoz ami az udvarra vezet.

A kis ingatlan barátságos, kedves otthon lehet új tulajdonosának, de befektetésnek is kiváló, elhelyezkedése , paraméterei ideális kiadó ingatlannak is.

 

CSOK, hitelügyintézés, energetika, értékbecslés

 

Azonosító:CP5151
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Eladó
Irányár:10,90 MFt / 35,16 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:40 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5150/1.jpg

Pápasalomban kis családi ház eladó

 

Pápasalamon Veszprém megyében Pápától 10 km-re, a Bakonyalja nyugati végén, a Bitva- és a Kőris patak összefolyásánál helyezkedik el, szép természeti környezetben. Ebben a csndes, békés faluban vált eladóvá ez a kis parasztház, 4000 m2 művelt telekkel. A ház komfortfokozatban nem túl fejlett ugyan, de szépen karbantartott, sőt a hátsó régi istálló rész födém része felújított. Az utcafronti két ablakát műanyag nyílászáróra cserélték. A ház egyetlen szobája belső –ápolt gerendás, földes padozatú. A konyha régi járólapos burkolatot kapott építésénél, amihez két kamrarész is tartozik. A házban villany van, viszont a vezetékes vizet nem építették ki, ennek lehetősége az udvarban lévő vízórától lehetséges. Udvara rendezett, számos termő gyümölcsfával büszkélkedhet, ami egész évben folyamatos bio gyümölcsöt terem.

Ha meglátja ebben a kis hangulatos házban a lehetőséget, és érdemesnek találja akár egy hétvégi háznak, akár életvitelszerű otthonnak a kialakítását, komfortossá alakítását hívjon bátran

Jelenleg CSOK-ra nem képes az ingatlan, és nem eladó részletfizetéssel!

 

Azonosító:CP5150
Helye:Pápasalamon, Központ
Cél:Eladó
Irányár:2,70 MFt / 8,71 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:n.a.
Alapterület:n.a.
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5149/1.els_jpg.jpg

Bakonyszücsön rendezett, szép állapotú parasztház eladó.

 

A település Veszprém megye egyik legszebb részén fekszik, széles dombháton terül el, ott, ahol az Északi-Bakony bércei belesimulni kezdenek a szelíd kisalföldi tájba. A falut délről és keletről gyönyörű erdők ölelik, és a lakosság számához mérten hatalmas határához - melynek északi és déli vége között a szintkülönbség csaknem 500 méter - tartozik a környék kedvelt kirándulóhelye, a Bakony legmagasabb pontja, a 709 m magas Kőris-hegy és oldalában a kora Árpád-kor óta ismert Odvaskő-barlang.  Csendes „zsák”-falu, ahol a természetjárást, túrázást kedvelők, a horgászok vagy a vadászok épp oly jó hangulatú napokat tölthetnek, mint az ifjabb korosztály egy iskolai kirándulás, vagy nyári táborozás alkalmával.

Ebben a hangulatos zsákfaluban vált eladóvá, ez a szép kis parasztház a szó legnemesebb értelmében. A 80 m2 es ingatlanban megtartva annak jellegét, a már elvégzett felújítások során ügyeltek a tipikus jegyek kihangsúlyozására. Így a belső gerendás plafonra, melyben az évszámot korhűen láthatjuk, a 60 cm-es falak vastagságára és az abból kialakított boltívekre, ahogy a külső jellegekre is, mint az oszlopos gádoros terasz. A belső modernizálás során a víz –és a villany vezetékek át lettek húzva, a fürdőben zuhanytálcát alakítottak ki, az udvari nyílászárók ki lettek cserélve. 2 tágas szobája közül az egyik járólapos, a másikban a beton padozatot szőnyegpadlóval burkolták. Az ingatlan melegét cserépkályha -kanadlló, melegvízét villanybojler szolgáltatja. Gáz a ház elött az utcán elérhető. Udvara rendezett, 10-15 bőséggel termő diófával, és más gyümölcsfákkal büszkélkedhet tulajdonosa. Nagyjából 850 m2 a teljes telek nagysága.

Az ingatlan a képeken látható berendezéssel eladó, és az ár tartozéka.

Akár hétvégi háznak, akár falusi turizmusra alapozva vendékháznak, de családi otthonnak is kiváló

 

Azonosító:CP5149
Helye:Bakonyszücs, Bakonyszücs
Cél:Eladó
Irányár:6,40 MFt / 20,65 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:850 m2
Alapterület:80 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5146/1.jpg

Pápán a tókertben 85 m2-es igényesen felújított családi ház eladó

Veszprém megyében, Pápán a Tókert városrészben eladó egy 500 m2-es telken fekvő luxus kivitelben felújított 85m2-es családi ház. A felújítás során a nyílászárók, aljzat szigetelés, vezetékek cseréje, új fűtésrendszer kiépítése, falak átrakása, és modern belső tér kialakítása történt. A belső design felsőkategóriás minőségű burkolatokkal, beltéri ajtókkal és led világításokkal álmodták, és valósították meg tulajdonosai. Beépített konyhája is minden igényt kielégítő tervezés, és ugyancsak egyedi, extra minőségű alapanyagokból megvalósított kivitelezés végeredménye. Fürdőszobájában kád, -és zuhanyzó is lett beépítve. Az egy légtérben kialakított nappali, konya –étkező a ház központi részén helyezkedik el, innen nyílik a 2 tágas szoba, és a szülői szobához tartozó gardróbszoba is. Az ingatlan melegvíz ellátását, illetve fűtését a legújabb technológiájú gázkazán biztosítja. A központi élettérből nyílik a tágas terasz is, ami akár be is építhető, ezzel még növelve a belső teret. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk.

Hitel tanácsadás és ügyintézés független pénzügyi tanácsadóval, CSOK, energetika, értékbecslés.

 

Azonosító:CP5146
Helye:Pápa, Tókert
Cél:Eladó
Irányár:28,90 MFt / 93,23 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:500 m2
Alapterület:85 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5145/1.jpg

Somlón 60 m2-es kétszintes zártkerti ingatlan 1334 m2-es szőlővel eladó.

A történelmi múltú borvidék hazájában Somlón, Somlójenő oldalán eladóvá vált ez a kétszintes 60 m2 alapterületű 1995-2000 közt épült tégla ház 1334 m2 telken, melynek nagy része gondozott, termő szőlővel beültetett. A Séd forrás felé vezető betonút mellett helyezkedik el, tehát könnyen , és jól megközelíthető. A tervezési, és kivitelezési dokumentáció alapján felépült ház statikailag kiváló. Az alsó szinten egy nagy fogadórész, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba káddal, és wc lett kialakítva. Minden helyiség járólap, és csempe burkolatot kapott. Az ingatlan villannyal ellátott, víz szolgáltatása a telken lévő 48 m mély fúrt kútról történik hidrofor házi vízrendszer kiépítésével. Melegvízét villanybojler szolgáltatja. Fűtése a földszinten lévő kandalló kályha. A központi részből nyílik az eredeti jellegét és nagyságát megtartva, de teljesen felújítva a boltíves tágas  pince, ami a mai napig funkcióját tölti, hiszen a termékeny szőlőből nyert minőségi bor tárolása itt történik. Az alsó szintről csigalépcsővel jutunk a felső szintre, ahol 3 különálló szoba lett kialakítva, melyek hajópadló burkolatot kaptak. A felső szinten is ki lett alakítva fürdőszoba, bár itt a szerelvényezés megtörtént, de végleges befejezése az új tulajdonos feladata lesz. Ugyancsak megoldható az emeleti fűtés is, hiszen a kéményre rácsatlakozva egy kandalló beállítása után kellemes meleg teremthető. Az 1334 m2 es zártkertet telepített szőlő, több gyümölcsfa tarkítja. A szőlő nagy része olaszrizling, de fellelhető szürkebarát, ezerjó borszőlők. gyümölcsfái közül a sárgabarack, szelíd gesztenyefa, de említésre méltó a fügebokor is. Az ingatlan bútorozottan eladó. Beépített konyhabútor, felső szinten gardrób bútor, francia – és emeletes ágyak mind átadók.

Ez a zártkerti ingatlan kedvező fekvése miatt akár üzleti célra is ajánlott, de családi hétvégi kikapcsolódásra is tökéletes. Adottságai miatt kisebb ráfordítás után, akár életvitelszerű ottlakásra is alkalmas.


Azonosító:CP5145
Helye:Somló, Somló
Cél:Eladó
Irányár:6,90 MFt / 22,26 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:1334 m2
Alapterület:60 m2
Építés éve:2000
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5143/1.jpg

Pápán a belvárosban igényes 83 m2-es lakás kiadó

 

Pápán a Belvárosban, kiadó egy 1.emeleti felújított, bútorozott  83 m2-es lakás. 2 nagyszoba, konyha-étkező, nagy fürdőszoba kényelmes teret biztosít bérlője számára. A nagypolgári ingatlan magas belteréhez képest is alacsony rezsiköltséggel bír, hiszen az új, hőszigetelt nyílászárókon kívül padozati, és plafon hőszigetelés is történt, ami által könnyen befűthető, és hőtartó. A lakáshoz pincei tároló is tartozik. 2019.03.01-től bérelhető. Csak hosszabb távra gondolkodó, biztos egzisztenciával rendelkező magára, és környezetére igényes, nem dohányzó 1-2- fő jelentkezését várjuk. Kisállat nem vihető.

110.000 ft +  rezsi

2 havi kaució szükséges

Eladási ára: 20.900.000.-ft

Azonosító:CP5143
Helye:Pápa, Belváros
Cél:Eladó/Kiadó
Irányár:n.a. / n.a.
Bérleti díj/hó:110 eFt / 355 EUR
Telek:n.a.
Alapterület:83 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5142/1.jpg

Pápán a Veszprémi úton vállalkozásra alkalmas eltolt szintes ház 5000 m2-en eladó

Pápán a Veszprémi úton eladó egy eltolt szintes családi ház, utcafronton 25 m2-es üzlettel, garázzsal, az udvarban vállalkozásra alkalmas melléképületekkel, hatalmas 5000 m2-es telken, mely kinyúlik a Malomlakóparkig! A 80-as években épült, kiváló statikai, és esztétikai állapotnak örvendő ingatlan, akár  több generáció együttélésére is alkalmas. Az utcafronton kialakított 25 m2-es üzlethelyiség külön bejáratú, szociális, és vizesblokkal ellátott fűtött helyiség. A ház első szintjén előszoba, konyha –étkezővel lett kialakítva. Innen pár lépcsővel jutunk a nagy nappaliba, az ingatlan közösségi terébe. A fél szintenként külön lakrészeken 2 -2 szoba, és mindegyikhez vizesblokk kialakításával nyugodt, élhető együttélést biztosít a két generációnak. Szobáihoz erkélyek tartoznak, az egész épületben hőszigetelt műanyag ablakok lettek beépítve. A család melegét gáz –és egy vegyestüzelésű kazán is biztosítja, melegvíz ellátását pedig villanybojler szolgáltatja.  Az udvar több helyen le van választva kerítéssel, hiszen a hatalmas 5000 m2-es telket különböző funkcióval látták el. Az első udvarrészben közel 100 m2-es betonozott több bejáratú épület van, ipari árammal, betonozott aljzattal. Ebben az utcában lakó ingatlantulajdonosok jellemzően ipari- kereskedelmi  tevékenységet folytatnak,  ennek megteremtése itt is adott.  Az ingatlanhoz tartozó telek több lehetőséget is rejt magában, akár társasházak  építését, akár egy  vállalkozás kibővíthetőségét. A Malomlakóparikig elnyúló telek akár a Veszprémi útról, akár a lakópark oldaláról tovább beépíthető, így befektetők is meg találják a számításukat ebben a komplex ingatlanban.

Külső képekért, bővebb információkért hívjon bátran!

Azonosító:CP5142
Helye:Pápa, Jókai és Veszprémi út környéke
Cél:Eladó
Irányár:61,90 MFt / 199,68 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:5000 m2
Alapterület:140 m2
Építés éve:n.a.
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5141/1.jpg

Pápán 110 m2-es családi ház eladó

Pápa családi házas részén, a Termálfürdőhöz közel eladó ez a 3 szobás családi ház. Az ingatlan a 70-es években épült, most is kiváló statikai állapotban van. Tetőszerkezete, falazata, aljzata korához képest is kitűnő állapotú. Az előszoba- fogadó része tágas, ebből nyílik a széles folyosó és a többi helyiség. Utcafronton két nagy szobája 16-20 m2, eredeti, ragasztott parketta, amely egy csiszolás és lakkozás után újjá varázsolható. . A harmadik szoba udvarra néz . A konyha- étkező 10 éve fel lett újítva, ahogy a közlekedő burkolata is. A fürdőszoba ugyancsak megújult, zuhanyzó lett a kád helyett kialakítva. Gáz – és vegyestüzelésű kazán szolgáltatja a ház melegét, melegvíz ellátását pedig villanybojler biztosítja. Nyílászárói régebbi fa ablakok, de jó állapotúak. Az ingatlanhoz közel 1800 m2 telek tartozik, ami két részből áll. Az udvari részben nyárikonyha, hatalmas garázs, melléképületei mind betonos aljzattal ellátott stabil építmények. A nagyobb kert kerítéssel el lett választva, ott bőséggel megtermelhető az évi bio zöldség.

Azonosító:CP5141
Helye:Pápa, Termálfürdő közelében
Cél:Eladó
Irányár:17,90 MFt / 57,74 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:1800 m2
Alapterület:110 m2
Építés éve:1970
Összesen: 74, megjelenítve: 1-10

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: