Ingatlan felajánlása értékesítésre vagy bérbeadásra

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatok kitöltése Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás céljából, és segítünk minden kérdésben. Köszönjük bizalmát.
Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -A telefonszám megadása kötelező.
Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező.<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg.
Kérem, adja meg, hogy hol található az ingatlan<br/>Szabályok:<br/> -Az elhelyezkedés megadása kötelező.
Pl.: családi ház, panel, stb...<br/>Szabályok:<br/> -A jelleg megadása kötelező.

Facebook

Új építésű ingatlanok: - 1 db

Összesen: 1, megjelenítve: 1-1
Tipp!
/modul/ingatlan/_files/_photo/CP5504/1.jpg

Pápán többcélú újépítésű ingatlan eladó

 

Eladásra kínálok Pápa csendes zsákutcájában egy 360 m2 bruttó, 240 m2 nettó alapterületű, két lakrészes, BB besorolású, újépítésű családi házat 7124 m2 telekkel. Az ingatlant 2022 márciusában vette bírtokba jelenlegi tulajdonosa, ami maximálisan prémium anyagokból és gépészeti eszközökből tevődik össze. A ház telkéből kifolyólag kiváló befektetés lehet, akár magánszemélyeknek, akár vállalkozóknak, hiszen az ingatlanokban és telekben rejlő potenciál számos lehetőséget hordoznak magukban. Az ingatlan egy helyrajzi számon található, de igény szerint megosztható. A fő épületek 2124 m2 nagyságú, 2 méteres betonkerítéssel körbekerített területen helyezkednek el, a mögötte hosszanti irányban elterülő jelenleg 5000m2 kiaknázástalan terület hagyományos kerítéssel szintén körbekerített. Ez a terület 30%-ban beépíthető vagy akár, tetszés szerint telkekre feloszthatok. A ház nagyobbik lakrésze (169 m2) áll: egy hatalmas lábazati gyönggyel vakolt, amerikai konyhás nappaliból, 3 darab külön bejáratú szobából, egy gardrób szobából, egy kamrából, egy előszobából, egy közlekedőből, két wc-ből és egy fürdőszobából. Az ingatlan kisebbik lakrésze (71 m2) áll: egy amerikai konyhás nappaliból, darab külön bejáratú szobából, valamint egy fürdőszobából. A ház mögött szorosan kapcsolódik egy hatalmas,-nagyobb összejövetelek fogadására alkalmas-, 65 m2 nagyságú parti terasz, ahol igényesen kialakított gránitlapos konyha került megépítésre. Ez mellet közvetlen található játszótér és egy 36 m2 nagyságú lemeztároló. Az főépülettel szemben egy 150 m2 nagyságú, vizesblokkos csarnok került kiépítésre, ami szintén több lehetőség kínál magában, akár garázs, műhely, üzlethelyiség kialakításában vagy akár nagyobb rendezvények lebonyolítására is teret adhat. Az ingatlan, illetve a csarnok kiváló Sharp márkájú, Német minőségű napelem rendszerrel ellátott, ami mindkét ingatlanban padlófűtéses hőleadással biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A főépület napelemei (67 db) 25 kW, csarnok (42 db) 18 kW teljesítményű. Az inverterre és a napelem panelekre 25 év, a padlófűtéses rendszerre 10 év garancia biztosított. Ezen felül a házban 2 db 5.2 kW teljesítményű inverteres hűtő-fűtő klíma került elhelyezésre. A ház minden helyiségének hőmérsékletét külön termosztáttal állítható, egyes helységekben a mennyezeti falfűtés is kiépítésre került. A kiváló energetikai besorolásért a tripla légkabinos, extra hang és hőszigetelt nyílászárók is nagyban szerepet vállalnak. A modern külső és a kiváló minőségű gépészeten túl, a házban egy kategóriájában a legjobb márkájú Hikvision központi kamerarendszer került kiépítésre, ami teljes mértékben felügyeli a ház biztonságát. Érdemes megemlíteni még, hogy a 730 m2 nagyságú térkövezet udvar világítása napelemes energiával műkődnek. Nyílászárók nyitás érzékelőkkel van ellátva. Az ingatlan okoseszközzel összecsatlakoztatva bárhol leérhető modern kaputelefonja. Az árban benne szerepel a teljes bútorzat és műszaki cikkek.

Az építési telekre minden engedélyeznek sorház, társasház, családiházak, szálloda, üzem, üzem csarnok, lovarda, munkásszálló és még sorolhatnám.

Az 5000nm-t fel lehet osztani a legkisebb telek 600nm-es lehet.

 

Azonosító:CP5504
Helye:Pápa, Erzsébet városrész
Cél:Eladó
Irányár:278,50 MFt / 898,39 kEUR
Bérleti díj/hó:n.a. / n.a.
Telek:7200 m2
Alapterület:300 m2
Építés éve:2022
Összesen: 1, megjelenítve: 1-1

Ingatlankereső

-
-
-
CP

Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok: